Buseyllzr Pişmiş olarak sucuk ve sosis tuketiyormusunuz canım dünden beri kumru istiyor dışardan söylemedim evde kendim yapacağım aseriyorum resmen bebeğe bir zarari olur mu ?
Zeyyyn Buseyllzr çiğ ürün oldukları için bakteri çoğalmaya musait ürünler güzelce pişir ye ben yedim hamileyken birşey olmaz 5 6 tane yicek halin yok ya ☺️
Mihrimahinannesi Buseyllzr ben sürekli yedim valla canın isteyince ye niyetini kötü tutma yani kötü düşünme
Nazlii__ Buseyllzr sosis yemedim ama sucuk yediğim oluyor bir kereden bir şey olmaz çok sıkma kendini
Buseyllzr İyice pisireyim bakterileri ölsün diye sosisleri yaktım kızlar 😂 teşekkür ederim fikirleriniz için 🙏
Deletedmom_33 Buseyllzr Ben yiyorum. Salam ve pastırma da yiyorum. Sosisi de çiğ yediğimde oluyor. Her gün değil tabi arada sırada
Zehraaaaaaaaaaa Deletedmom_33 bende yiyorum vallahi:) ama cok değil normalde de cok yemem de arada. Kokoreç midye de yiyorum🙈 ama cok pişmiş şekilde
btlbsr Buseyllzr ben de tüketmiyorum doktorlarda çok önermiyor. Ama canınız çok çektiyse bi seferden bişey olmaz deniyor. Sürekli tüketmemeye dikkat edin yeter.
Buseyllzr btlbsr sürekli tuketmiyorum ama canım çok istedi gerçekten iyice pişirip (hatta yandı nerdeyse) ve yedim dayanamadım 🙈
twobabymommas Buseyllzr Evde herkesin yediği sucuktan canım çekti diye bir kez yeyip zehirlendim, sadece bana oldu diğer herkes sağasağlam sucukta bişey yokmuş ama beni çok etkiledi o yüzden tavsiye etmiyorum😔
Deletedmom_33 Zehraaaaaaaaaaa Ben sakatat hiç yemiyorum normalde de midye de hiç yemedim 😅deniz ürünleri ve sakatat ile aram sıfır 🤣
Mucizem0825 Buseyllzr sucuk mideme dokunuyor yiyemiyorum ama salamla sosis yedim cok sukurde bisey olmadi yiyin bisey olmaz allahin izniyle birazciktan ne olacak