Duygucoban Tutkumsu 12. Haftaya kadar cok fenaydim 15 deyim gayet iyiyim ama cok yemek yoyemiyorum sanirim ondan
Baharevren1 ygmr Canım benim kanamalarım vardı düşük riski plesentada kanama kesede kanama derken her şey yasaklandı doktor takviye edici ilaçlar verince aldı başını gitti kilolar😢 53 kiloyla hamile kaldım şuan 62 yim bu gidişle Doğuma kadar bi 30 kilo alırım gibi geliyor😅
Rabia88 25+4 3.800 almışım bir çok kişi kilon iyi diyor ama gece dengesiz bir arkadaşım yüzün şişmiş şimdiden göbeğin çıkmış diyor 25 haftalık oldum önden bakınca belli değil ama yandan gobegim belli olması normal değil mi 🤔
ygmr Baharevren1 anladim ama sen rahatsiznliktan almisin kafama dert etme bence ne var allah askina benimde hic midem bulanmayi heraeyide yedim super gwcti cok sukur şimdiye kadar bende nengimde saglikliyiz baska ne isteriz heosi gider dogumdan sonra insallaj tani saglik ici de fazla abattmamak lazim
Dendensem ElifTekeliKarpuz hiç boğazımdan kesmedim aklınıza ne gelirse yiyorum benim yememe göre kapıdan gecememem Laz'ım ama bol bol su için en önemlisi belki de bu zaten kiloLu kalmıştım 74 ile kaldım 80 oldum ilk başlarda hep kilo werdim su an sabit kaldım 6 kiloda çok şükür 🤗☺