Hlyyd_00 Tesettürlü biriyim ve peçe kullanmak istiyorum bununla ilgili tavsiye bilgiye ihtiyacım var 😊ayrıca nereden alabilirim bulunduğum yerde peçeye yönelik ürün yok.
Dyg61 Hlyyd_00 benım arkadaşım peçeli bende almıştım İstanbul Fatih de var ben ordan aldım ama internetten de alabilirsiniz çeşitleri var Allah mübarek eylesin
Htccmmvv İnternetten instagramda sayfalar vardır sanıyorum oradan bakabilirsiniz Allah mübarek eylesin
Hlyyd_00 İnstagrama pek güvenemiyorum internetten baktım daha çarşaf üzerine var. Rica etsem sorabilirseniz eğer hangi site öğrenmek İsterim☺️
Hlyyd_00 Dyg61 Allah razı olsun🤗 internet üzerinde hangi site sayfalar acaba bilğilendirirseniz çok memnun olurum. Benim gördüklerim genelde çarşaf ve çok az bu siteleri gördüm ayrıca güvenemediğim için tecrübeli alışveriş yapılan tavsiyelere çok ihtiyacım var🤗
Dyg61 Hlyyd_00 istediğiniz peçe şekline göre değişiyor Sefamerve de bir kaç model var ben daha önce Facebook üzerinden de sipariş vermiştim kapıda ödeme tercih edin her ihtimale karşı
Hlyyd_00 Dyg61 sefamerveden aldım ancak kumaşı ve boyu uygun gelmedi bana. Peki peçe kullanan birisi olarak tavsiyeleriniz ne olur püf noktası varmıdır :)
Dyg61 Hlyyd_00 ben şuan kullanmıyorum ☺️ tek katlı iki katlı üç katlı var ben tek katlı arkadan bağlanandan almıştım daha kullanışlı olduğu için iki katlı da kullanışlı rahat edersiniz
Nesliihang Yanlış anlamayın yargılamak için sormuyorum merak ediyorum sadece. Allahın helal kıldığı yüz bölgesini neden kapatmak istiyorsunuz
Hlyyd_00 Nesliihang tabi ki yanlış anlamam haklısınız helal ancak takva için ve maneviyatı arttırmak için ayrıca bu maneviyatı kalbimde hissetmek beni mutlu ediyor huzur veriyor özgür hissediyorum. Yüz helal evet takvaya girmek onun huzurunu ve sevabını almayı da düşününce rabbimin verdiği hakkımı en güzel şekilde kullanmak istiyorum😊
icefrezya Allah takvanı artırsın kardeşim. Ben nasaradan aldım, ( instagramdan)memnun kaldım. Dikişi, kumaş kalitesi çok iyiydi.