01rebirth Buseeeeeeeee canım yerlwşme kanamaaı bu haftalarda olmaz, doktorum hiçbir kanama normal değil kırmızı şeklinde görürsesiniz mutlaka acile gidin demişti, bence acile git düşük önleyici iğne vuruyorlar önlem herzaman iyidir
Buglem123 Buseeeeeeeee doktora gidin ihmal etmeyin progestan kullanmıyorsanız onu yazar hem içinizden sıkıntısı gitmiş olur
Buseeeeeeeee sema_altas55 peki sizde nasıl geldi ilk hamileligim ve gerçekten korkuyorum sanırım acile gidicem
Gnz Bol bol yat ayaginin altina iki yastik koy ayaklarini uzat yuksekte dursun insallah bise olmaz birde gidebiliyorsan bi acile git saliya kadar icin rahat eder
Buseeeeeeeee Gnz evet gidicem bu akşam sanırım yoksa içim rahat etmeyecek kime sorsam bebek yerlesiyor o yüzden diyolar
Gnz Buseeeeeeeee gidince haber et merak ettim insallah kotu bise degildir ama.buyuk ihtimal progestan verirlwr
Buseeeeeeeee Gnz progestan verdi , bebeğim gayet iyiymis düşük tehlikesi varmış ama 10 gün yaticam sadece 1 hafta da ilacı kullanicam 🙏🏻 umarım bebeğime bişey olmaz
Buseeeeeeeee Ayselinaaa merhaba ince dusunceniz için teşekkür ederim 🥰 geçen hafta kanamam oldu 2 gün hastanede kaldim ama şuan gayet iyiyim dusuk tehlikem devam ediyor yarin doktor kontrolüm var sadece biraz sabırla sürekli yatıp dinlenmem gerekiyor :)
Eceissi Buseeeeeeeee bende 6 bucuk haftalik 7 olucam allah nasip ederse pazartesi kalp atisini duymaya gidecem bende hep yatiyorum tehlikem var uyansam evi bi toplar geri yatarim o kadar