mommy6 Kızlar evim büyük çocuk odamda var. Hemen oda yapmalı mıyım? Ben en az ⅔ yaşına kadar bize muhtaç olur diye düşünüyorum. O yüzden sadece beşik ve küçük bir dolap almayı düşünüyorum. Büyünce güzel bir oda yapabilirim. Yanlış mı?
Ozlem2206 mommy6 oda yapılsada odasını kullanmıyor en az 1 yaşına kadar bende gereksiz bulduğum için yapmadım park yatak ve dolap aldım ileride güzel bir oda yapılır ama bebek odası değilde çocuk odası daha mantıklı ve uzun vadeli olur bence ☺️
ezgi0901 mommy6 oda yapmayacaksan bence dolap da masraf etme derim. Yani kendi dolabında vs ona yer açabilirsin. Ayrı bir dolabı olsun diyorsan oda takımı al bence. Ben montesori yatak aldım mesela odasına, bildiğin tek kişilik yatak oldupğu için zaten uzun vadeli kullanır. İleride oda alırım demişsin ya eğer şuan imkanın varsa şuan al derim çünkü 2 sene sonra fiyatlar 3 e 5 e katlar herhalde 🤦🏼♀️😂
Glsh14 mommy6 Benim hevesim oldugu icin oda yapuyorum.ama montessori yatak aldim 4 kapili buyuk dolap aldim 1-2 yasina kadar bizimle kalir besiginde diye dusundum😊
LawyerEce mommy6 Yani eğer heves ediyorsan tabii yapabilirsin ama çok gerek olmuyor. Bizim şimdilik beşik ve bebek dolabımızı koyduğumuz boş bir oda var kızım bizimle yatmayı yeni bıraktı 3 yaşına yeni girecek, yeni oda yapacağız. Dolabını perdesini yatağını ne istediğini ona göre ayarlayacağız. Kardeşinin beşiğini odama koyacağım.
Melekarzu Glsh14 ben de aynısını yaptım ki iyiki de yapmışım diyorum daha eşyalarını alalı 2 ay ancak oldu ama fiyatları 2 ye katladı bile.. Montessori yatak aldım 7 yaşına kadar kullanır 4 kapılı dolap aldım Rabi mobilya dolap ne zamn Pert olursa o zamana kadar kullanılır çünkü bir bebek için fazlasıyla büyük. Odasını da maviye boyadım sticker yapıştırdım avize aldım gayet bebek odası ödü. Yatak odasına sadece anne yani beşik aldım
LawyerEce mommy6 10 yaşına kadar kullanabileceğimiz güzel takımlardan seçtireceğiz. (Düz renk bizim için daha rahat olacak.) İlerde 10′lu yaşlara gelince genç olunca, istediği gibi dekore edebilir, boyayabilir. Kendi isteğine göre tasarlar dedik. 💕
Naazli mommy6 ben yapıyorum odasını. Benim dolabımda onun kıyafetlerini koyucak yer yok. Kıyafetleri için mecbur dolap almam lazım. E diğer eşyalarını koymak için şifonyer lazım geriye bi yatak kalıyo. Bende komple oda takımı aldım montessori tarzı. Uzun yıllarca kullanıp yatabilir. Birde ham ağaç benim aldığım ilerde sıkılırsak boyayabiliriz. Eğer yerin varsa imkanında varsa yap bence
Deletedmom623737 mommy6 Cocuk odası varsa dolap ve beşik yeterli olur bence bende montessori yatak yaptırdım şifonyer aldım bide küçük sepet beşik aldım yatak odası için beşikte 5 6 ay yatabiliyor sonra montessori yerden oldugu için düşme tehlikesi yok ona geçireceğim
Nasaearth mommy6 yerin ve imkanın varsa genel geçer olan modeli geçmeyecek oda yapabilirsin mesela montessori yatak gibi
Busra2013 mommy6 valla cnm benım 2 odam bos yınede oda kurmadım 2.3 yaısna kdr benle uyıck zaten bı besık bı dolap aldım oda ayırma zmaanu gelınce cok guzel bır kız odası kurcm🥰
Miniklimonum mommy6 Ben yapabilcek bütçe ve durum varsa yapılmasını hiç gereksiz bulmuyorum şahsen tahinci olduğumuz halde yapacağım gittiğim her şehre götürürüm odayıda onun ultrason resimlerinden oluşan dönem dolap şeklinde çerçeveler duvarda albümleri kapı süsü fili ayısı beşiği mis gibi zaten anne yanı beşiği de aldık onuda odaya güzelce dekor gibi koyarım yığınla eşyası var oyuncaktan biberonlar bezler ıslak mendiller güzelce odasına dizecegim inşallah kullanmasa da olur hani orda odası olsun oğlumun bence gereksiz değil hatta tam tersi gayet gerekli olsn bişe diye düşünüyorum şahsi olarak 😊😇😇
Egeninannesi_16 mommy6 valla ben yapıcam bir beşik ve şifonyer yeter en az 3 yaşına kdr beşiğinde yatar zaten modası geçiyor ve boşuna yer kaplıyor masrafa gerek yok beşik şuan daha önemli işite düşünüyorum
iremss mommy6 şöyle oda yapsan da 1 yaş öncesi anlamıyor, 1 yaş sonrası oyun odası gibi kullanıp yatak ayırma planınız varsa şu an oda yapmayıp anneyanı ile idare edip bi de küçük şifonyerle sonrasında odayı birlkte yapabilirsnz montessori yatak falan
Pptya mommy6 bende oda yapmayacaktım beşik dolap derken aa bı baktim oda olmuş 🙈 raf aldık taktik çerçeve vs derken odaya dönüştü çokta tatlis oldu🥰
alcang mommy6 bence evin eşyaların düzeni açısından ev ve maddi durum müsaitse yapılabilir. Ben 1 yaşından sonra oda ayırma taraftarıyım öyle de yaptım. Oyun vs oynarken kendi odalarındalar şuan tabi yine istisnai durumlar oluyor😂