meltemkumsal16 Gozzy 4200 nasıl olabiliyor daha 1 hafta önce ben 3900 e yaptırdım herkese farklı fiyat veriyorlar galiba. SMA yok diye biliyorum.Internette yazıyor hangi hastalıklar olduğu genoksun sitesinde ama genellikle down sendromu ağırlıklı.
Gozzy meltemkumsal16 evet ben de 3900ü görünce şaşırdım bizim henüz test için birkaç haftamız var duruma göre indirim isteyeceğim
Gkc02 meltemkumsal16 benim bugün geldi 15. Günde çok şükür negatif geldi. Umarım siz de en kısa sürede negatif sonuç alırsınız. 🙏🏻🙏🏻
meltemkumsal16 Gkc02 gerçekten çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biz hala bekliyoruz darısı başımıza ♥️
Gkc02 meltemkumsal16 sizin için dua edeceğim. İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırsınız en kısa zamanda. Sonra da sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻
meltemkumsal16 Gkc02 cok tesekkur ederim bugun 15.gun iş günü olarakta 10.is günüydü ama hala gelmedi artık pazartesiye kaldi galiba 🥺
Tmtugbaa Ben ocakta zamsız şekilde 6800 e yaptırdım herhangi bir sorun yoktu taramaları yaptırmadım ,tarama sonuçları ihtimal veriyor sadece güvenemedim