benimmucizem1 umutluanneadayi 6,7 gün sonra oldu cnm genellikle tüp Bebekte de o zamanlarda yerleşme kanaması olur diolar, çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah ☺️☺️
umutluanneadayi benimmucizem1 çatlatma iğnesi oldum 10.gündeyim WC gittikçe leke geliyor pet taktım bişey yok ve adetime 5 gün var şüphe duydum o yüzden sordum ☺️
benimmucizem1 mrs_elisah Allah razı olsun cnm benim Rabbim sanada cümlesinede nasip etsin inşallah anne olmayı 🤗🤲🤲
Hzlkaya mrs_elisah kızımda yerleşme kanamam oldu peçeteye geldi açık pembe renkte tam adet günümde geldi hamileliğimi 6 gün önce öğrenmiştim
Asenahil mrs_elisah Merhaba benim adetime 6-7 gün vardı regli sanmıştım çok açık pembeydi bı parmakcikti ped takmıştım hatta inslalah gönlünden geçen olur 🙏💐
Asenahil mrs_elisah Hayirlisi olsun sıkma canını bı meleğin var Allahin izniyle o da olur 🙏 ne güzel yok istemem ara vercem diye şikayet etmiyorsun bravo☺️
Ezgis54 mrs_elisah olsun canim sıkma canını çok şükür bir bebeğin var sağlıklı. Birdahaki Ay tekrar pes etmek yok 🧿
mrs_elisah Asenahil çok zorlanıyorum kızım biraz zor bir bebek ama yine de varlığına binlerce kez şükürler olsun. Bir kardeşi olsun ona destek olacak…
karakiz1 mrs_elisah Merhabalar yerlesme kanamadi adrtimden 4 gun once oldu ara ara ormbe kahve lekem oldu 2 gun surdu afrdrrsiniz sumukumsu bi yapisi vardi insallah sizinde oyledir hayirlisi olsun habet verin mutlaka