Beste-m Ben fitil şeklinde kullanıyorum ilacı her yaptığımda arı oluyor yurutmuyor beni 34+3 deyim cocuklarim sanki çıkacak gibi oluyor
Pembekurdele Beste-m bende agri ve siddetli yanma oldu ve kusmada eslik etti megerse alerjim varmis o yüzden biraktik pruloton igne oldum 😔
Msalelf Beste-m bende uzun süredir progestan kullanıyorum 26. Haftamdayım ama vajinamda çok ağrı oluyor yatakta sağa sola dönerken ayağa kalkerken yürütmüyor benide hiç fitil kaynaklı olabilir mi ki 😧
aslii_15 Beste-m bana da doktorum vermişti bende de öyle olmustum migde bulantısı falan doktorum yan etki yaptığını söyledi bu sefer ağızdan olarak verdi bi sıkıntı olmadı bence doktorunuza bi soyleyin
ikizannesiii Beste-m Bende de çok ağrı oluyor vajinada yürüyemiyorum sağa sola dönemiyorum yatakta . Progestan öyle mi yapıyor bende günde 4 kere kullanıyorum ama hap kullanıyorum ben . Cocuk aşağı indi diye düşünmüştüm o baskı yapıyor sanıyordum
Pembekurdele Beste-m evet malesef beze olusturuyor yagli oldugu icin 😔 sizinde ikizdi galiba her şey onlar için neyseki sizin az kalmış 🙏🏻🌼
annesinin-kuzusu1 Msalelf bende 10.haftadayım kahverengi lekeden dolayı verdiler kasıklarım çok ağrıyor normal mi ya 🙁
annesinin-kuzusu1 Beste-m korkuyorum canım her an bir şey olacakmış gibi aşırı paniğim, umarım bir şey olmaz sağ salim gelir bebişlerimiz
Beste-m annesinin-kuzusu1 amin inşallah canım ama sana erken vermiş doktor benim hiç kanamam olmadı korkmam normal inşallah bişey olmadan atlatırsın bende 23 haftalıkken kullanmaya başladım çok şükür bugüne geldim onun sayesinde dikkat et hareketlerine filan
Beste-m Pembekurdele zorlu bı yol canım senin için hayırlısı olsun inşallah benim çok az kaldı iyicene zorlanıyorum inşallah olursa 38 gelmeyi hedefliyoruz son bir ay😊
ikizannesiii Beste-m 3 kere kullanıyordum erken doğum riskim olduğu için galiba 4 e çıkardı günlük progestan kullanımımı