Zuhreayca Benim de sizin haftalarda yaptırdığımda aşağı yukarı böyle çıktı.Sonra beni dahiliye ye yada endokrinolojiye yönlendirdi doktorum.Orada şeker ölçüm cihazı yazdı diyetisteuen yönlendirdi.Diyete işk haftalarda güzelce uydum gün aşırı yürüdüm.30. Haftaya kadar böyle geçti ölçüm ve diyet ile sonra haftam büyüdükce canım benim değerler gene aynı çıktı ve aşırı rahatsızlık veriyordu bana elim kolum hemek yerken uyuşuyordu.33. Haftamda insülin başlandı.Ben de çok tedirgindim insülin için oysa beni çok rahatlattı şuanda ise bebeğimin gelişimi şekerden dolayı önden gidiyor.İki hafta sonra işte doğum olacak inşlh ama insülinindr her hafta dozunu yükseltiyor dahiliyeci.Yorucu bir süreç 🥺ama olsun biz anneyiz eğer evde de başka çocuğunuz yoksa diyet ile belkid adaha rahat kontrol edebilirsin.Ben diyete uydumda saatleri pek tutturamadım belki de ondan başlandı.Sende de hemen başlamazlar ilk önce diyet ile deniyorlar.Açlıkların 60 ile 90 arası olması lazım
- Saat tokluk145 altında
2.saat tokluk120 nin altında olması lazım
İnşlh süreci güzel yönetebilirsin sana başarılar diliyorum.Benim iki tane çpcuk okul beni çok yordu.Canınıda sıkma stres çok yükseltiyor.Dünyanın sonu değil ya bebeğün sağlıklı olsun insan herşeyi yapıyor.Sakın pes etme bol su iç ve yürüyüş yap.Ben evde bile yemeğin arkasından 15 dk yürüyorum ama şu haftalar ağırlaştım yapamıyorum artık