G_M_Z imeryem65 valla canım Maltepe taraflarını bilmiyorum ama ben Ümraniye de Erbil Çakar a gittim 320 TL idi. Zam geldi şu an 380 TL
Ebruuuusalman imeryem65 ben gtmedm ama maltepede tip merkezi varmis merkez caminin oorda gecen sene uygundu 350 tl di smdi ne kdr bilmiom.ama arkdasm gtti memnun kalmisti
Alyabebekk imeryem65 Maltepe özel tıp merkezine gitmiştm güzel ilgilenmişti dr da. 360 yada 380 tl di yanlış hatrlamıyosam
SnurY imeryem65 perinatoloji uzmani docent arıyorsaniz ki en iyi detayli ulturasonu yapan odur, doc zeki Sahinoglu bagdat caddesinde 600 tl
Seymanurrr06 Doç.Dr Ali Ekize gittim mükemmel bir doktor ben gittiğimde 800 TL idi şimdi ne kadar oldu bilemiyorum 😊
tugcebayrakkurnaz Seymanurrr06 suan nakıt 850 kart 950 olmus yenı sordum🙈 nasıl memnun kaldınızmı detaylı gosterıp anlatıyormu
Seymanurrr06 tugcebayrakkurnaz çok memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar anlatıyor senin sormana gerek bile klmıyor tüm resimleri de wp yoluyla muayeneden hemen sonra atıyor ayrıyetten dosya veriyor baktığı değerlerle ilgili kesinlikle tavsiye etmelisiniz 🤗