ezgi0901 Babynative ben mustelanın çatlak kremini sürüyorum ara ara, ama genel olarak kantaron yağı sürüyorum. 5. Ayda falan başladım sürmeye. Genelde 7. Aydan sonra çok hızlı çatladığı söyleniyor
Medine94 Babynative ben Dalin bebe yağını kullanıyorum badem ve avakoda özlü yağını ama arada aklıma gelirse kullanıyorum şuan 25 haftalık hamileyim şükür bişey yok sonra olur mu bilmiyorum tabi biraz da yapıdan dolayıymış tabi
biruykusuzanne Babynative tek bir krem bile sürmeden 39+0 da oğluma doğum yaptım 4 kilo doğdu çok şükür çatlağın olmadı bakalım bunda ne olacak. Teyzemin kızı da ne kremler ne yağlar sürdü özel bile yaptırdı ama nafile harita gibi oldu. Yani olacağı varsa oluyor bence bünye ile alakalı
elfkara Ben bebe yağı kullanıyorum hem uygun hem ise yarıyor öneririm ama illa marka olsun diyosan lierac’i önerdi doktorum
Dilandemirrr Ben bio oil kullanıyordum 26 haftalık olduk hem bio oil hem lierac kullanmaya başladım en çok bu ikisi öneriliyordu karnım daha yeni yeni büyümeye başladı daha dikkat edilmesi lazım 6. Aydan sonra