Seyma-torn1 18 haftalık hamileyim çok sabırsızım şuan hissediyor gibiyim sanki içimde kanat çırpıyor gibi ama bana da öyle geliyor olabilir sizler ne zaman nasıl hissettiniz??
Zeynepgl Seyma-torn1 22+1 haftalık hamileyim 21. Haftada başladı oda çok nadir günde bi iki defa halada öyle düzensiz çok tüm gün hissetmediğimde oluyo 🙄 bu haftalarda normalmiş bakalım bekliyorum hep hissetmeyi 🙏🏻🥰👼🏻
Berrafiliz Seyma-torn1 16+2den bildiriyorum bu sabah hissettim içeride hareket ettiğini tekme şeklinde değildi yan yatmıştım ve elim karnımdaydı bir şeyler oldu o kadar harika bir duygu ki 😇
mhdmraa Seyma-torn1 16.haftada pıt pıt şeklinde hissediyordum 18 haftadayım döndüğünü tekme attığını ayırt edebiliyorum
Seyma-torn1 Zeynepgl Hissetmeye başlayınca hissedememek daha kötü sanırım Cinsiyeti ne peki bebişinizin?
AdenEva Hissediyo olabilirsiniz artık 😇 ben 16 da hissetmiştim kişiden kişiye değişebilir tabi ama öyle hissediyorsanız bebektir
Seyma-torn1 Berrafiliz Evet inanılmaz bir duygu gerçekten aranızdaki bağ hissetmeyle birlikte daha da güçleniyor olması 😍😍
Zeynepgl Seyma-torn1 Evet kesinlikle öyle ☺️ Kızım olcak hayırlısıyla 🙏🏻 2 gün önce gittik hastaneye aşırı derece de hareketli benimki en başından beri doktor bile şaşırıyo o yüzden içim rahat artık üzülmüyorum hissetmediğimde normalmiş düzensiz olması☺️
AdenEva Seyma-torn1 bende ilk 16+4 gibi hissetmiştim çok küçük hareket. Sonra 18 den beri de düzenli hissettim çok şükür
ftmnr_drgt Seyma-torn1 35+4uz 17 de hissetim o günden bu güne çok hareketli, ultrasonfa da çok hareketli bir bebekti🤗