Merveofs Göğüslerim aşırı kaşınmaya başladı artık. Gece yatmadan vazelinle masaj yapıyorum, ovuyorum falan gün içinde daha iyi oluyor kaşıntısı. Bir zararı yoktur değil mi vazelin kullanmanın?
SayeMom Merveofs kıllanma yapabilir onun dısında bi sorun olmaz soguk sıkım hindistan cevizi yağı yada bio oil kullanabilirsin koltuk altımızdan göğse doğru gelen yerlere sür oralarda çatlayabiliyormuş bacak arana kalcalara falan
Ezram2121 Merveofs benimkizi taş gibi olmuş acisindan öldüm o kadar ağır olmuşki bilmiyom ki doğum mu yaklaşmış acep
Eclina Merveofs o kaşıntı beni mahvetti valla hele dün gece 2 oturdum yaglandim resmen bebe yağı krem uykudan uyandiriyo resmen öyle kaşıntı mi olur 😫😫😫😫
Eclina SayeMom hindistan cevizi yagim yok bebe yağı kullanıyorum ondan bişey olmaz heralde geciriyo ama rahatlıyorum 😫😫😫💆💆
Merveofs SayeMom benim vazelin hindistan cevizli 😂😂 Ay bi de şimdiden kaşıntılar çatlağa neden olur mu karında falan. 10.haftadayım
Eclina Merveofs aynen valla ben 25 haftalık olucam ilk başlarda biraz olmuştu geçmişti geri başladı 😫😫