cinderella Kızlar 35+5 günlük hamileyim son 10 gündür karnım çokk aşağıya indi düşecek gibi duruyor :) akıntım da baya çoğaldı rahmimde çok baskı oluyo sanki kasığımın oradaki kemiğe ayağıyla diriyo gibi bişey bastırıyo Bunlar belirti olabilir mi
Babyboy24 cinderella aynı gündeyiz🖐🏼 Vajinada makatta baskı hissi, nefes alış verişinde rahatlama varsa bide mide yanmaları azaldıysa, bağırsaklarda iş başındaysa bebiş kanala inmiştir ama bazı bebekler doğacağı gün bile inebilir
Ozlemozlm Bnde cok mekr ediyorum 33 um ultrasona gore bebegimn gelisimi iki hafta onde acaba dogumda erkn olurmu bnde belkiyim burda
cinderella Ozlemozlm benimkide bu zamana kadar hep önde gittiğide oldu geriden geldiğide oldu ama sonra düzeliyor şimdi uygulamayla ultrason tarihimiz aynı gidiyor 1 aydır belli olmuyo o
SadunJanBalan Göğüsün aldından ölçtüğünde 4 parmak girecekmiş göğüsle göbek arasına öylr duydum bizimkiler beni öyle ölçüyor :)
cinderella Babyboy24 valla hepsi var ama bağırsklarda nasıl olcak kabızlık mı ishal mi olması gerekiyor afedersinde ben 1 haftadır ishallik çekiyorum valla
Babyboy24 cinderella ishal oluyormuş hadi hayırlısı belki yakında doğurursun ama çok stres oluyor İnsan bence sen kendini şartlama gelcek diye benim resmen psikolojim bozuldu🙈
Sukranerolkaradag Benim daha indiğini anlamadım ama midem hiç zorlamadı beni 37+5 olduk. Erken diyorum zaten.
sedo112 Bi yerde okumuştum bacak bacak üstüne atabiliyorsan rahatça inmemiştir ama zorlanıyorsan kafası aşağı yerleşmiştir