Ece003 Busra2013 kız senle hemen hemen herşeyimiz aynı bende 21 kg aldım 35+0 Hafta olucak 12 den sonra senin bebiş kız mıydı tek fark o glb 😄
minik22 Mommy92 22 hafta 7 kilo aldım 19 da 6 kilo almıştım azarı yeyince 😀😀 az dikkat ettim ama azıcık 🙈 veririz bi şekilde ya önceden 25 kilo vermişliğim var hepsini kızımla yeniden alıyorum 😒😒
Rabbimin_Hediyesi Mommy92 bende ilk doğum da aldım bayağı 64 ile hamile kaldım 85 ile doguma girdim 🤭 Ama şuan tekrar hamileyim 16 haftaligim bende bunda henüz hiç almadım oysaki ilk gebeliğim de 16 haftada 8 kilo almıştim
Berrafiliz Mommy92 ben de aynı haftadayım 2 kilo aldım ama dikkat edersen bence sen de daha yavaş alabilirsin hiç moralini bozma 🥰
Ezgii0 Mommy92 İlk 3 ay hiç almamıştım. Hatta 1 kilo vermiştim bile. 3 aydan sonra her hafta almaya başladım 😀 Şuan 22 haftalığız bende 6 kilo aldım. Sağlığımı etkilemiyorsa önemli değil veririz bi şekilde amaan bidaha mı gelcez dünyaya 🥳
Morprenses Mommy92 36.hafta 20 kg 😎 benim doktorum hiç konuyu açmıyor ya 🤣 bence yapı meselesi biraz. Ben de zayıftım normalde dikkat de ederdim başlarda da öyle abur cubur yemedim sağlıklı beslendim ama çok hızlı kilo aldım
Busra2013 Ece003 valla bende hep kıx ıstedım erkek denılınce hafıften bı uzuldum partıde kız oldugunu ogrenınce havalara uctum sımdı dolabını acıom ful pempiş elbıseler bende bşraz kokoşum kızımada ole elbıseler aldım hahah😂
Aleyyo-09 Mommy92 72 ile başladım hamileliğime 20.haftama kadar hiç kilo almadım şimdi 5 kilo almışım 23+3üm
Yesim22 Mommy92 33 haftadayım 12 kilo aldım gerçekten dikkat et 20 haftada 1 kilo almıştım sadece sonra birden almaya başlıuorsun 6 aydan sonra o yüzden 4 aydan sonra kilo almamıZı isterlee doktorlar çünkü 3.4 kilo birden aldım 6.7 ayda
Ozlem2206 Mommy92 zayıf insanlar daha çok kilo alırmış gebelikte ben 33.haftaya gireceğim 10 kilo aldım ama zaten kilolu hamile kalmıştım😬