Esrasavas78 Ankara sehır hastanesınde detaylı ultrason cektıren var mı. Memnun kaldıgınız doktor oldu mu ve nasıl randevu alıcaz sehır dısından gelıcem ne kadar ışlem suruyo.
Mukerremkul Esrasavas78 ben bugün gittim randevu vermediler.Çok önceden gidip randevu almak gerekiyor.Kaç haftalıksınız?
Sinemmmmm58 Esrasavas78 14 15 haftalikken alinmasi gerekiyor randevunun canim cok yogun oluyorlar ben 14 haftalikken aldim suan 23 um ve carsamba gunu cektircem
elfffglc Esrasavas78 ben memnun kalmadım hem çok ilgisizdi soru sordum yasak dedi fotoğraf vermedi özelde yapmadığım için içimde kaldı 5-10 dk bakmadı bile bebeğin şurası şöyle böyle demedi
Buseyllzr Esrasavas78 ben 10.cu haftamda şehir hastanesinden almstim randevu 20+4 haftaligim şuan 11 şubata verdiler randevuyu baya erken almak gerekiyor şuan giderseniz alabilirsiniz
Buseyllzr goldumsu sizin kaçta randevunuz ne gibi yorumlar okudunuz acaba bende çok istemeyerek gideceğim 😐
goldumsu Buseyllzr 5 dakika bile bakmadılar çok ilgisizler vs. bu tarz yorumlar vardı. Ultrason fotoğrafı bile vermemişler. Özeli aradım istediğim doktoru oda doluymuş haftam geçiyor.
Buseyllzr goldumsu bana olumsuz ters bişey demesinler ona da razıyım 5 10 dk baksınlar da saçma sapan şeyler demesinler bazilarinin moralini bozuyorlar çünkü devlette yoksa kafası küçük olcak yok ayağı böyle olcak fln ondan korkuyorum sadece 🤦
goldumsu Buseyllzr yarıın çıktıktan sonra yazmayı unutmayın olur muu? Kaç numaralı odada girdiğinizi de not ederseniz sevinirim. Çünkü eğer güncel bi yorum alırsam gitmeyebilirim
Buseyllzr goldumsu bende 1 saattir yatakta dönüp duruyorum yarın 8 de kalkmam lazm tok gitmek lazımmış hastanede uzak bide bize baya gidene kadar catlarim heralde heyecandan 😂 bide o kadar heveslenip 5 dk bakarlarsa çok üzülürüm ya