femme_sans_defense Umarım tez tez post açıyorum diye linç yemem. Çünki diğer “forum” uygulamalarda post açtığım için hakaret işittim ve askıya alındım. Umarım burda da hakaret işitmem. NEYSE…. Canlar kaç sene sonra hamile kaldınız? Sorun neydi hamile kalmanıza engel?
Naneliayran femme_sans_defense evlendikten sonraki üç ay korunduk sonra ikimizde çok istediğimiz için korunmayı bıraktık, ben hemen olmaz sanıyordum ama 2. Veya 3. Denemede olmuş, 8 aylık evliyim 5 aylık da gebeyim.
LawyerEce femme_sans_defense Ilk bebeğim hastalık nedeniyle 10 ay sonra hamile kaldım. İkinci bebeğimde tek seferde kaldım.
Acemianne__ femme_sans_defense hafif polikistik over vardı yumurtlama olmuyordu tam 1 sene sonra hamile kaldım. Son ay tsh prolaktin falan da sapıtmıştı yükselmişti ama troid ilacı kullandım aslanpençesi otu içtim öyle. İsteyen bekleyen herkese nasip olur inşallah hayırlısıyla
ipekveatlas ilk evlilik yıldönümünüze 2 gün kala öğrendik hamile olduğumu🥰 doğum kontrol hapı kullanıyodum bıraktım öyle kaldım
Cemrreedemirci Yanlış anlamazsınız size dostça bı tavsiyede bulunmak isterim. Bu kadar kafanıza takmayın gündemimize sokmayın en güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olur. Bu iş tamamen nasip işi. Kafanızı bosaltirsaniz hemen olduğunu goreceksiniz.
gamzosgamzos femme_sans_defense ilk bebeğime 11 ay sonra ama kalbi durdu kurtaj oldum ilk kızıma kurtajdan 8 ay sonra kaldım esimdede bendede sorun yoktu ama hemen nasip olmadı bu kızıma korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür 😊
Deletedmom_29 femme_sans_defense Evlendikten sonra korunduk Eşim yanımda değil Asker doğuda görev yapıyor Ekim için gebelik planladık doktora vs gittim bir problem yok folik asit başlayalım dedi ilk denememizdi ama olmadı şimdi Martta izni var eşimin nasipse Marta tekrar deneyeceğiz 🙏🤍
Afifeelif femme_sans_defense evlenince hiç korunmadik ve karı koca tahlillerimizi yaptırdık. 7. ay hamile olduğumu öğrendik. Oğlum 2 yasinda şimdi🥰🥰🥰
Mor_papatya_ femme_sans_defense Sırf böyle bı soru sordun diye mi hakaret ettiler yani🤔 iki sene korunduk ertesi gün hapı almıştım iki sene o korudu beni iki seneden sonra ikimiz de istedik şükür hemen oldu onun öncesinde kimyasal gebeliğim olmuştu bida olmadı ikimiz de de sorun yoktu şükür eziyetsiz gebeliğim olmuştu rahattı şimdi 2 yaşında oğlum 😊