DenizUsta 37+4 Bakalım beklıoruz Hayırlısıyla gelsin artık prensesim Bende hamılelıgımın basından beri hep akıntı vardı degısık birşey Yok son 2 gündür belime ara sıra böle agrılar gırıor 2 gün öncesi ishal oldum ayh Doğum belirtileri vs dedim ama oda 1 güncük sürdü 😂
Gulsahmesut 30+1 iz bizde arada bi yalancı sancılar oluyo doğum aklıma geliyo ve korkuyorum sanırım 🙄
IsmetPekyrek HKubra doltorunuz ne dio bana sııntı yok sancın olursa gel olmaza hftaya kontrole gel dio kontrollerde nst baglıyo o kadar
HKubra IsmetPekyrek benım kendi dr um sezeryana alacaktı geçen cuma günü kabul etmedim başka dr lara göründüm bir sıkıntı Yok dediler bekliyoruz bakalım heyecanla oğlum baş aşağı pozisyonda ama kanala girmedi
Han IsmetPekyrek normal dogum bekliycez dedi ama suan belim ve ara ara bebegin kendin kasmasından duramıyorum.
Azramngr Valla bende kızlar sizinle aynı durumdayım.yanı 39+2deyız kızımla.sancı bı oluyor bı gıdıyo.ntsde sancı yok dıyo her defasında eve yolluyor.sınırım bozuluyor.bı aksilik olacak diye çok düşünüyorum.Rabbim hepimize yardımcı olur.İnşallah.