Kayyas Merhabalar yeni hamile olduğumu öğrendim beta değerim 370lerde çıktı ama ultrasonda doktorumuz keseyi göremedi kaçıncı hafta da kese görünür?
Bernadenizserkan Kayyas Benim de ilk gittiğim de 360 çıkmıştı ama doktorum 4 haftalık demişti 2 hafta sonra kese gördük 7 haftalık iken kalp atışı duyduk çok şükür
Kayyas Bernadenizserkan doktorumuz bize kaç haftalık olduğumuzu söylemedi 🙄biz de daha şaşkın olduğumuz için sormak aklımıza gelmedi 😅
Bernadenizserkan Kayyas 😂😂 çok normal Ben de 3. Kez gittim aklıma geldikçe not alıyorum gidince hepsini söylüyorum yoksa unutuyorum 😀
Ecceee Kayyas 370 güzel bir değer, 4 haftalık gebelikle uyumlu, bir hafta 10 gün sonra keseyi görürsünüz muhtemelen
star3star Kayyas aynen bende sizin gibiyim😄perşembe günü keselerimizi gördük çok şükür ama sormayı bendr unuttum haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez nasipse ozaman yzıcam telefonuma unutmıyım diye
Sonkedi Kayyas canım gebeliği erken öğrenmenin kötülükleri işte bunlar 🥲bende aynılarını yaşadım 1500 değerinin altında kese genelde görünmüyormuş ben 5+3 de keseyi gördüm ama sonrada içi dolu mu boş mu onu bekliyorsun daha sonrada kalp atışı var mı yok mu onun için bekliyorsun hep bi stres anlayacağın
Kayyas Sonkedi aynen şuan o kadar stresliyim ki kese olucak mı sağlıklı mı hep bu gibi sorular dönüyor kafamızda
Bernadenizserkan Kayyas Herşeyi unutuyorum çantamı telefonumu 😂 her yerde bırakabiliyorum napayım canım sağolsun 🤦🏾♀️😂
Kayyas Ecceee ayyy inşallah görürüz sağlıkla sonrasında hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
EsraKrkmz 6haftalıkti öğrendiğimde beta degerim 20bindi adetimden 10gun geçmişti. Keseyi hemen gormustuk ama bebegi gorememisti hem vajinal hem göbekten 8.haftalikken hem kalp atışını hemde kendisini gorduk. Suan 32 haftalık olduk cok sukur.