kendincebirii Hayırlı haftasonları hanımlar, 13 haftalık gebeyim vitamin takviyesi ne zaman başlıyor? Haftaya özele gidicem cinsiyet için ama ne gibi ilaçlar veriyolar sizden kan alıyorlar mı? Bilen varsa bilgilendirirse çok makbule geçer☺️ Birde folikasiti bırakmalı mıyım7-8 tane kaldı elimde? Şimdiden teşekkür ederim 🌸
hunilimom kendincebirii folik asit 3 ay kullanılıyor gittiğiniz de keserler büyük ihtimal bazı doktorlar kan alıp öyle başlıyor kan magnezyum tarzı bazıları direk hepsi bir arada olan vitaminlerden veriyor
esn46kyy kendincebirii ben 14. Haftamda balık hapı kullanmaya başladım folik asit bıraktım. Sende 8 tane kaldıysa tekrar alma bence o bitince bıraktırir doktor muhtemelen Haftamda da kendim söyledim doktora vitamin başlamak istiyorum erken değilse diye Demir hapı ve karışık vitamin yazdı onları kullanıyorum Yani doktorlar bazen unutuyor sen başlamak istediğini söyle onlar yazar zaten Benden kan almadılar vitamin yazarken
kendincebirii Anneoluyorummmm devlette ki doktor 16.haftada vitamin ilaçlarına başlıcaz demişti kafam karıştı benimde haftaya özele cinsiyet öğrenmek için gidicez bakalım orda ki doktor ne diycek
kendincebirii hunilimom özele cinsiyet için gidicem sadece kan aldırmakta istemiyorum orda devlette devam etmek istiyorum 11.haftamda devlette randevumvsrdı ama 16.haftada başlıcaz vitaminlere demişti doktor 🤷🏻♀️
Erayhilal Bende 13.haftamda biraktim canim aile hekimindende demirime vitamin degerlerime bakilmasini istedi doktorum yaptirdiktan sonra folikasiti kesti ve demir vitamin d3 bide omega 3 e basladim
kendincebirii esn46kyy 13.haftamdayım şu an 16.haftaya kadar beklesem bir şey olur mu hap içmesem yani çok gerekli mi ? Bu haftaiçi devlete gittik haftaya bidaha gitmek istemiyorum hap için cinsiyeti 16.haftada söylicem demişti 16. Haftanın içinde gitmek istiyorum
esn46kyy kendincebirii beslenmene dikkat ediyorsan bı sıkıntı olmaz canım Besinlerden kalsiyum B12 ve demir almaya çalış bu 3 hafta içerisinde 😊
kendincebirii esn46kyy Demir damlam var sağlıkocağından hemşire vermişti benim folikasitim zfol diye bir ilaç hatta ilaçta değilmiş içinde b12,iyot, folikasit, çinko, b6 ve d vitamini var 16.haftada devlette ki doktoruma giderim inşallah bir sıkıntı olmaz 💞
esn46kyy kendincebirii bu bahsettiklerin hamilelere uygun mu canım yani gebelik öncesi kullandığın vitaminlerse onları kullanman doğru olmaz Hamilelere özel vitaminler hazırlıyorlar çünkü