Ceren1calhan Asla geçmiyor yardımcı olabilen var mı ne önerirsiniz , ve bu neden oluyor suyu da çok içiyorum aslında
Glsh14 Ceren1calhan bende cok su iciyorum ama yinede oluyor.ben niveanin dudak nemlendiricisini aldim surekli onu suruyorum.2-3 gun surmeyince kabuk kabul oluyor cok kuruyor
CeynoO Ceren1calhan sizin sadece dudaksa.yine iyi benim ellerim kollarm catladi hep ve cok aciyo . Bacaklarmdaki cikan varisleri hic soylemiyorum . Varisler cok aciyo ve ben calisan biriyim nasl dayanicam blmiyorum .
Deletedmom623737 Ceren1calhan Sürekli demli dudaklarım normal de benim de hep kışları kururdu şimdi dudak vazeniliyle sürekli nemli bırakıyorum
Durununannesi46 Ceren1calhan benim gebelik öncesi de hep kuru ve çatlıyordu, normal markalar kullanıyordum Nivea, yves rocher gibi. Gebelikte tamamen doğal olan siveno ile değiştirdim bakım ürünlerimi. 1 gün sürmeyeyim yine aynı kuruyor pul pul oluyor
Asena17 Ceren1calhan ayy sorma bacım bende cok cekiyorum dudak kurulugunu bepantol dudak nemlendiricisi aldim ama bi ise yaramiyor