Zehragniken https://imgyukle.com/i/o3d3bR kızlar keseye göre cinsiyet tahmin edenler varmış. Böyle olanların cinsiyeti ne oldu?? Keşke hemen öğrenebilsek beklemek çok heyecanlı
Mlk0101 Tam bir bilgim yok ama genelde yuvarlak olunca kız diyorlardı. Benim böyleydi sanki kız şimdilik değişmezse tabi 🤭
Mlk0101 Zehragniken bana çok erken söylediler hatta cinsiyet partisi düşünüyorduk ama 12.hafta da doktor %80 kız dedi daha sonra 15 hafta da 2 farkli doktor kıza benziyor dedi 🤗
Suzanne Kuzum keseye göre değil çünkü benim kese yusyuvarlaktı ve erkekti sadece benim bebek senin haftandayken aynı böyle duruyordu birisi erkek demişti çoğu tahmininde tutuyordu benimde tuttu o geldi aklıma
Msl22 Suzanne Evet benim arkadasimin da kesesi yuvarlak erkek benimkide böyle fasulye gibi bebek ortada duruyodu benimkide erkek keseyle ilgisi yok bence ya
Zehragniken Mlk0101 ne güzel maşallah. Tabiki cinsiyeti önemli değil. Sağlıklı sıhhatli olsun yeter ama insan merak ediyor işte:)))
Zehragniken Msl22 aynen tabiki de Bi kesinliligi yok öyle olsa doktorlar keseye göre cinsiyeti söylerdi ama insanız işte ilk heycan :)) merak ediyorum