symatk cok gecmis olsun 🤲🏻 tekrari yasanmasin dilerim.. ilk gebeliginiz miydi? Korkmayin, ben de 12. Haftada kalp durmasi sebebiyle kaybetmistim bebegimi, 10. Haftadan sonra bebekler buyuk oldugu icin suni sanciyla dogum yaptiriyorlar icerde plasenta vs kalirsa kurtaja aliyorlar sonrasinda da, belirli saat araliklarinda agizdan ve vajinal olmak uzere ilac verecekler önce kanamaniz baslayacak sonra sanciniz, sanciyla birlikte bebek geliyor zaten cok gecmeden, yani bende oyle olmustu ben cok agri cekmedim. Bu surecte dayanamayacak kadar agriniz olursa serum takiyorlar hafiflemesi icin, dilerim kolayca atlatirsiniz 🤲🏻 Sonrasinda 40 gune kadar kanamaniz devam edebilir, 2-3 gunde kesilebilir de. Dusuk yaptiginiz gun reglin ilk gunu gibi sayiliyor sonraki ay o gune gore regl olmaniz bekleniyor ama 2-3 ay regl olunamayabiliyormus bazen. Ben 2.5 ay sonrasinda regl olmustum. Benim doktorum bu islemden sonra 2 kere regl gordukten sonra hazir oldugumda tekrar gebelik dusunebilecegimi soylemisti, simdi tekrar hamileyim 12+2 olduk pazartesi doktor kontrolum var ama yuregim agzimda tabi 🥺 cok zor bir durum, Allah yardimciniz olsun 🤲🏻