Betul-ichtr99 Merhaba! Ben ilk haftalardayım bide maalesef düşük yapmam için bi ihtimalim var, doktor bir hafta kalkıp hiç bişey yapmama izin vermiyor bi türlü haplar verdi bide karnıma iğne vurmamı sizce o iğneler iyimi yani bebeğe zararı olur mu?
sansli_anne Betul-ichtr99 merak etme canım hic bir zararı yok bebeğin sende kalsın diye yapılıyor hepsi Allah yavrunu sana bağışlasın 🙏🏼🌸
Ccgdm Betul-ichtr99 zararı olan şeyi doktor bizden daha iyi bilir biz zararı var desek kullanmayacak misiniz
Elf55 Betul-ichtr99 progestan vermiştir heralde. Niye zararı olsun onlar bebeğinizi korur tutunmasını sağlar doktorunuza guvenin
Aysegulsrky Gerçekten zararı var mı diye soruyosnz ya doktora güvenmeyin burdakilere guveniyosnz. Ayrıca Dr zararı olan şeyi niye versin .
Betul-ichtr99 Doktoruma güveniyorum tabikide ama bi sizede sormak istedim belki biriniz aynı şeyi geçirmiştir…
Betul-ichtr99 Elf55 prolutex diye verdi bide utrogestan diye haplardan verdi ama ben yunanistan da yaşadığım için türkiyedekilerinden değişik olabilir