Gamzeli_anne_ Geçen benim bacaklarıma kadar sancı vurdu aksama kadar adet agrisindan bi tik daha güçlüydü herkes yalanci sanci dedi gitmedim doktora bende eşim hemen panik yapıyor zaten 😂36+3 üm 33 lerde başladı o sancılar bende bebek 32 de dogum pozisyonundaydi
Zumrutkb Ranaikra muhtemelen. Hangisi daha iyi bilmiyorum ma 28 de hastaneye yattım erken dogum riskinden hareketim kısıtlandı şimdi bir anda hareketli de olunmuyor
burcusami Nst çektir bence düzenli de olabilir sanci, bianda böyle cok olup sonra azaliyosa.. Benim oluyodu ama düzensiz olduğu için sıkıntı yok dedi doktorum
yaseminan Ranaikra benim ikinci hamileliğim olmazsa doğum sanıp kaç kez gitmiştim hastahaneye Allah bilir😂😂 özellikle gece bi sırtıma bi belime vuruyor sancı
Kvsvs yaseminan yaa doğum sancısı olduğunda gerçekten anlarız di mi 😂 ya da suyunuzun gelmesini mi beklemeliyiz sence ?
yaseminan Kvsvs valla canım ben ilk doğumumda hissettiğim her sancıda hastahaneye gidip boş dönüyordum en son doktorum git suyun gelene kadar gelme dedi öylede oldu bunda kasılma sayar indirdim tlfnuma o bana ne zaman gitmem gerektiğini söyleyecek
Ranaikra Zumrutkb evet ilk kızımda bukadar hareketli değildim hep yatıyordum ama şimdi peşinden koştuğum bir kızım olduğu için oturamıyorm
Zumrutkb Ranaikra o nasıl ne zaman doğmustu Allah bağışlasın💜 ben de 2. İçin endişeleniyprum bazen eğilip kalkmak imkansız nasıl bakarım diye
GamzeMikail Ranaikra Evet gece uyurken bile oluyor hemde sağa sola dönerkende canım, solunum egzersiziyle geçiyor geçmez ise yalancı sancı değildir, bende 37+1 im şu anda 🤷🏻♀️
Busra-61 Ranaikra 36+3 oldum bende aynı sancı giriyor karnımın içi acıyor bazen ve bebek cok toplanıp bırakıyor kendini
Ranaikra Zumrutkb ilk kızım 34+5 de doğdu normal doğum ilk duyum akıntı şekilde gelmişti sancı vs olmadı suni sancı ile doğum yapmıştım
yaseminan Ranaikra bende geceden korkuyorum ya oğlumun doğumu gibi olsun istiyorum saat öğlen 2 gibi suyum geldi suyum gelmeden duşumu aldım saçlarımı maşaladım cilt bakımımı yaptım uzandım kasıklarıma küçük bi sancı attı kalktım bi baktım suyum geldi 😂😂