PasaninAnnesi Selam kızlar 32+4üm ve karnım hafif asağıya inmeye baslamıs. En son kontrolumuzde bebek doğum pozisyonundaydı. Bebek pozisyonunu aldi diye mi hafif ďüstu yoksa bu haftadan sonra yavas yavas artik düşmeye devam mı edecek. Karnı asağıya düsmeye baslayana doğum yakın derler hep öyle mi gercekten daha erken en az 6 haftası var 😢
Dilekerkan0705 Benimki hiç yukarı çıkmadı canım hep asagidaydi doğumla alakası yok 28 haftada doğum pozisyonuna geçmişti çünkü tabiki 38 olduk şimdi daha aşağıda ama gelen giden yok doktor pozisyonla doğum kanalına girmesi doğumun başlaması ayrı şeyler dedi yani normal derken son dk sezeryan bile olabilirim ağrı sancı olmazsa
PasaninAnnesi Dilekerkan0705 alakasi yok demek ki sevindim gercekten gelip gidip aynaya bakiyorum kafama taktım gören karnın düşmüş yakın mı doğum diyip duruyo kimisi erken düşmuş diyo bende korktum dedim geliyo galiba bebiş 😊
Parpali Benim kide çok erken aşağı inmişti canı ilk gebelikte öyle oluyomuş 40 haftamız doldu hatta geçio nerdeyse hala gelmedi düşün oyuzden onla ilgisi yok erken doğumun canım sıkıntı etme