Asaf23 Byztrkravc aynen öyle canım insanoğlu işte hep eksik olanı istiyor.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize .
Lina_kuzucuk Asaf23 maşallah canım umarım bende de yanılırlar bende aynı senin gibi 3 tane dontora gittim 3 net kız dedı biri erkek ama erkek dedıkten sonra farklı doktora gttm gene kız dedıler benımde bır kızım var umarım değişir
Asaf23 Lina_kuzucuk inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.Ben de salı günü araştırma hastanesine gidicem inşallah orda bakalım ne diyecekler
Elfs Neslikra06 Aynur47 ay şu an çok kafam karıştı 23 haftada kız dediler detaylıda 26 haftalığım değişir mi yaa çok şaşırdım 😳 Arada virgül olmadığı için detaylıda 26 haftada değişir mi gibi olmuş canım o yüzden sordum
Aynur47 Elfs valla canim olurmu olur ya benim basima geldiyse valla yanilma payları çok yuksek oluyor
Aynur47 cihandurumerve herseyimi e bebekten almıştım bir ay dolmamisti faturalarida saklamistim gittim herşeyi mavi sari gri beyaz aldim ARTIK kızda dogursam mecbur bunlari.giyecek 😂😂😂
Aynur47 Neslikra06 Bencede sor yani ben baya şoktaydim ilk gebeligimdi emzik zincirine kadar kizim olucak die adini yazdirip yaptrmistim elimde kaldi 😂