Wonderful_mom Dunden beri ben ve kızım hastayız. Boğazlarımiz şişmiş.. kiziminda atesi var onerebilceginiz birseyler var mi 😢
Derininannesi_ Wonderful_mom kuzum turp u oy altından delik aç içine bal koy o bal ordan süzülsün iyice bardağa sonra her sabah bi çay kaşıgı yut. Ama sadece sen yut bebişe ağır gelebilir doktora sormak lazım
Ssmom Wonderful_mom bende aynı durumdayım boğaznıza gargara yapın sirke ve suyla ayrıca tuz ve Karbonat karıştırarak bir de adaçayı gargarası.. Sıcak süt içip yatın yorganla terleyin terleme ile hastalık atılıyor. Vicks boğaznıza dışarıdan süreblrsnz varsa..
betllyanar- Wonderful_mom geçmiş olsun iki soganı iri piyazlık doğra üstüne bal dök bir gece bekletip suyunu için hem çocuga hem size faydalı olucaktır öksürük boğaz agrısına birebir
alcang Wonderful_mom topuklarınıza vicks sürün çocuğunuz için bisolnatur diye bitkisel içerikli öksürük şurubu var güzel bi ilaç ondan verebilirsiniz
Derininannesi_ Wonderful_mom valla bilemiyorum ki kuzum benim faranjitim var kronik her ağrıda yaparım hemen geçer ama kızın için danışmak gerek doktora flan