Poncikbitanne
Taze anneden hepinize merhaba😊 detaylı olarak doğumumu anlatamayacağım çünkü etkilenecek anneler var 37+2günlükken doğdu kızım sabahtan evden çıktık eşimle gezdikte gezdik akşama kadar en son bi cafeden kalkarken bacak aramdan ter mi sumu olduğunu çözemediğim bişey indi riskli bi gebelik olduğu için eşim baya panik yaptı hemen hastaneye götürdü ama ben diyorum hiç bişeyim yok daha eve gidip hazırlanıp denize gidecez falan neyse muayene ettiler 3cm açılma var doğum başlamış dediler direk doğumhaneye çıkarttılar ertesi güne kadar hiç sancım gelmedi açıklığım muayene ve yürüme sonucu 5cm oldu suyumu patlattılar asla acı hissetmedim sonra suni sancı verdiler iki saat çektim sancıyı kendim çıktım çatala artık doğurtun beni diyerek oraları biraz acı ama bebeğim doğduktan sonra plesantayı çıkartıyolar hayatımda hiç o kadar rahatlamamışımdır ben ne sancı ne acı kalıyo dikişim var bana kalsa 10 tane ama ebe söylemedi az dedi ve direk doğumdan iki saat sonra yürüdüm detaylı anlatamayacağım etkilenmemek için herkesin doğumu bir olmuyo benimki yarım saat sürdü kimisi 5dk da doğuruyo önemli olan sıkıntıya girmemek çok uzun oldu hakkınızı helal edin