Gmz34- Yarın 33.haftaya giricem.Pijamam,bez ve ıslak mendil kaldı.Daha hazırlamadım.38 de sezeryan olacağım.5 hafta kaldı çalışmaya da devam ediyorum.34 ve 36 da nst ve kontrollere gideceğim.Çantayı 34 de hazırlasam geç mi olur?
ezgi0901 Gmz34- ben de 33 te tamamlamıştım. 34 de geç olmaz ama bir an önce eksiklerini ayarlayıp hazır et canım
AlpAslanbabysmom Gmz34- 34te hazırlığını tamamlamani tavsiye ederim 😊 benim tansiyonum yuksek ciktigi icin 34 ten beri ha dogurdum ha doguracagim diye bekliyorum hazir bir sekilde haftaya 37 olacagim doktorum daha fazla tutamam dedi doguma alacak 🤭
anne_2 Gmz34- ben şu an 28+3 deyim . Çantaya koyulacak herşeyim hazır sadece çantaya koymadım o kadar ama 32 33 den sonra hazırlamayı düşünüyorum inşallah
elaweannesi Gmz34- 38+4 an itibariyle hazır her an bekliyoruz artık kızımızı😇 az geç kalsamda hazırlığa
Gmz34- ezgi0901 yarın kargoya vericem canım bez ıslak mendil bir de deterjan kaldı haftasonuna kadar gelse 34.ün başında hazır olur çantam diye düşündüm 😊
Gmz34- AlpAslanbabysmom geçmiş olsun canım benim de bugün tansiyonum yüksek başım ağrıyor.2 hafta sonraya (34) e randevu vermişti gitmicektim 35 de giderim diyordum ama gidicem şimdi inşallah zamanında
AlpAslanbabysmom Gmz34- aman diyim tansiyon ihmale gelmezmiş ben “haftaya seni doguma alıcam” lafiyla ogrendim dikkat et kendine saglikla insallah 😊🤲🏻
Aslylmz Bende 32 33 te tamamladım bi iki parça var eklenicek ama genel hazır. Herhan hersey olabilir düşüncesi ayrı tabi ama agırlasmaktanda artık bırseylerı yapamıyorum iyiki hazırlamısım cok zorlanıyor insan yıka ütüle 😔
elaweannesi Minekorkmaz bende öyleydim canım dün gece sabaha karşı hazır ettim yaparsın stres yapma tozlanmaz bari erkenden hazırlanıp😂
Anne_N Gmz34- 34+2 de doğurmuş biri olarak bir an önce hazırla derim. Hatta çantan hazır olsun. Kargodan gelecekleri sonra ilave edersin hemen. Ne olur ne olmaz dursun kenarda