Hakbil Merhabalar. Daha önce 9. Haftada kan pıhtısı sorunu yüzünden kürtaj olmuştum. Şimdi tekrar hamile kaldığımı öğrendim. Testi tam adet günümde yaptım pozitif çıktı. Doktor önceden hamile kalınca iğne başlayacağız demişti. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba? Hamile olduğunuzu öğrenince hasteneye ne zaman gittiniz ve doktor iğneye ne zaman başladı ?
bkts Hakbil testi pozitif gordugumde gittim, kese gorunmemisti, 1hafta sonra tekrar gittim keseyi gorur gormez igne baskadik, kalp atislarini duydugumuzda da ecopirin hap
bebegimibekliyrm Hakbil öğrendiğim gün gittim ve o gün kan sulandırıcı iğneye başladım. Hemen git iğne için rapor çıkartılıyor doğuma kadar hergün iğne yapman gerekiyor, zaten çok minik bi iğne kendin yapabilirsin
Seda5892 Hakbil kanda hamileliği görür görmez başlamam gerekiyor bazı doktorlar keseyi görmeyi bekliyor iğne için ama kese gözükene kadar benim kanamam başlıyor
Merveosme Hakbil ben adetime 5 gün kala öğrendim Öğrenir öğrenmez doktoruma gittim ve iğnelere başladım
Sultannbstrk Hakbil öğrendiğim gibi gittim bende çünkü hemen başlayacağız dedi benim de 2 kaybım olmuştu o yüzden hiç beklemedim