Aysee_35 Ada_56lk ben gürcan beye doğumu olucam bir iki haftam kaldı bakalım.. Ama sorun yaşayacağımı sanmıyorum
ilkimmm Aysee_35 merhaba doğumunuz oldu mu, doktordan memnun kaldınız mı? Ben 34+6 haftalığım hastanem kapandı malesef, başka bir ilden Gürcan beye gelmek istiyorum ama alır mı şu saatten sonra🤦🏻♀️ nasıl bir doktor kendisi biraz bilgi verir misiniz
Tubaax Ben ilk dogumumu Lokman hekim Hastanesi’nde Burcu ungan turanla yaptım sezeryan olarak şimdi ikinci gebeliğimde de ona gidiyorum kendisinden çok memnun kaldım ama hastane olarak umduğum gibi deqildi sadece doktorum çok iyi olduğu için bırakmak istemedim ben
Aysee_35 ilkimmm oldu doğum. 1 aylık olduk ☺️ gürcan bey çok iyi, gercekten işinde uzman. Bence vanda işinde tek uzman bilgili kişi. Ben güvenerek yaptım doğumumu onda. Çok ılımlı ilgili
ilkimmm Deniz65 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşAllah 🤲 Telefondan doğum ücreti vermiyoruz dediler, doğum ücreti ne kadar acaba, bu ücretin içinde doğum sonrası testleri de dahil mi
Deniz65 ilkimmm teşekkür ederim 200 muayene 4500 sezeryan ücreti Ama değer bence cünkü çok güzel bir ameliyat oldu ve karnımı Harika toparlamış sanki doğum yapmamış gibiyim
Tubmavi Aysee_35 hadi gözün aydın darısı bize 😌 nasıl olmuştu sizin normal doğum mu ben normal istiyorum sma normalde doktorlar pek bulunmuyor diyorlar ilk defa bu çarşamba günü gitcem Gürcan beye. Bi aksilik olmazsa onunla devam etmeyi düşünüyorum. 24 hafta raporumu da o gün alcam
Aysee_35 Tubmavi saoalsın.. Darısı başına diyeyim o zaman.. Valla ben sezeryan istedim isteğimle o da. Normalin de agrısı var sezeryanında. Kaçışı yokmuş yani. Benim sezeryan sancılı geçti ya kolay geçmedi. Agrılarım çok oldu o ilk bir hafta. Ama gğrcan beyden memnun kaldım ben. Çok ilgili idi..
Tubmavi Aysee_35 geçmiş olsun sen kavuştun unutursun acıyı falan 😌 doğumun her türlüsü zor o yüzden bi cesaret normale kalkıştım henüz bilmiyorum normal olur mu çarşamba günü ilk defa doğumla ilgili konuşcam normal doğumda bulunuyor mu onu da sorcam.
Aysee_35 Tubmavi gğrcan bey normalci ilk tabi. Ama sen istersen sezeryan der. Ben sezeryan istedim. Ama bana normal en saglıklısı demişti. Normalde yapıyor yani.