Hanzademerve Kızlar selam 8 hafta olduk bugün itibariyle kahverengi lekenmem olduğu için 5. Haftadan beri progestan kullanıyorum ama fena sulu akıntı yapıyo sizde de öyle mi yani sulu akıntı?
elf0 Hanzademerve bende engeksiyonu mantarı kaşıntıyı çok arttırmıştı 🥴 çok şükür sıkıntı kalmadı bizde bıraktım normale döndü
bursayildiz Hanzademerve ben de uzun süre kullandım. Vajinal alıyorsanız ilacın fazlasını atıyor o yüzden akıntı gibi oluyor
Heng Hanzademerve bende kullanırken çok fazla yoktu ama 2 gündür bıraktım kaşıntım başladı 🤦🏻♀️ fitil olarak alıyorsan ilaç fazlası oluyor
mommy6 Hanzademerve benim bildiğin yara oldu çok afedersiniz ama. Nefret ettim bu ilaçtan kullanımı da zor :(
Msl_ege mommy6 benimde çok canım acıyor artık atarken . ilk gebeliğimde de kullandım doğuma kadar bunda da kullanıyorum . akıntısı ayrı pisliği ayrı artık can yakıyo o ayrı ama yine de bulandan Allah razı olsun . bebeklerimiz o ilaç sayesinde bize tutunuyor napalım
elf0 Cemileyavuz01 2 hafta kullandım sadece kese etrafında kanama vardı 10.haftada başladım 12 de bıraktım