Romantikkedi Kızlar pazartesi sezeryan olcam göğüslerim üç beden büyüdü ama çok yumuşak geliyor zaman zaman hamilelik döneminde sertlik olduğu oluyordu ama şuan baya yumuşak ya sütüm gelmezse diye endişe etmeye başladım 😥
Clementinee Romantikkedi eğer sütün gelmezse kafana taktığın için gelmez canım rahat ol düşünme bile meme yumuşaklığıyla alakası yok 🤍
Beste0636 Romantikkedi hic öyle düşünme neden sütün olmasın ki bende zorunlu sezaryen oldum 2 gün hastanede minik minik geldi o azıcık süt bile doyurdu bebeğimi, eve gelip duş alınca süt artıyor
Mminikmucizemmm Romantikkedi korkmayın benim de gayet yumuşaktı doğum öncesi öyle süt filan da gelmedi göğsümden ama doğum yaptığım gibi gelmeye başladı şimdi sürekli taş gibi şişiyor ve aslında şişmesinin sebebi de emzirme aralığı uzun olunca süt birikiyor yani birikmese bebeğim sürekli boşaltsa memeyi daha çok sevincem
[silindi] Benim doğumdan çok çok önce sıktığımda süt geliyordu Çok seviniyordum sütüm olacak diye ama ne yaptıysam olmadı nasip işi canım o