25 Ocak 08.37 de doğdu prensesim 39+0 haftalık
Doğumum 4 gün önceden sezeryan olunucagi karar verildi benim beynimde kist ve bebeğime geçtiği için daha sonra bebeğim makat gelisliydi heyecanla 25 Ocak gününü bekliyordum o gece hiç uyuyamadım sabaha kadar uyuyamadım resmen sabah 5 tr kalktık 6 da hastanede olduk beni odaya aldılar ameliyat elbisemi giydirdiler felan daha sonra muayene etti doktor bebeğimin suyu bitmiş birde kordon dolanmış ama bana söylemediler doğumdan sonra takip formunda gördüm ameliyata girmeden önce tansiyonum aşırı yükseldi felan sakinlestirdiler suyum bittiği için hemen aldılar beni daha sonra benim çoklu ilaç alerjim vardı doktorlar bana elimizde patliyacak bomba gibisin dediler hep bende nedense hep ölücem gibi hissediyordum ama şükürler olsun prensesim yanımda ameliyata 8.10 gece gittim yatırdılar felan beni genel anestezi yaptılar çünkü kistten dolayı spinali doktorum kabul etmedi kendi sağlığım için daha sonra anestezi doktoru ignemi vurdu kolunda yanma hissediceksin korkma dedi oksijen gibi birşey çektim ver gerisi yok bende bir uyandım yoğun bakimdayim bebeğim yanımda kuvezinde yatıyor daha sonra ben fenalaştım nefesim kesildi konuşamadim oksijen felan taktılar bebeğim iyimi diye ellerimle gösteriyordum şükür gayet iyiydi sağlığı ben oksijen alırken hemşire göğsümden emzirdi böyle güzel bir dduygu hayatım boyunca yaşamadım . Tarifi olmayan bir duygu bambaşkaymis evlat meğerse birde bizim çocuğumuz nolmaz kesinlikle demişlerdi ama normal yolla hamile kaldım şükür Rabbime hamileliğim çok zor geçti düşük tehlikesi hastanede yatma felan derken bu günlere geldik hastanede 3 gün kaldık sütüm gelmedi hemen biraz mama takviyesi yapıldı 3290 Gr dogdu meleğim Ebrar Asyam benim sezeryandan çok korkuyordum ama inaninki hiç korkulacak bir durumu yok ben bı kan almaya ağlayan biriyim ama sezeryandansukurler olsun fazla zorlanmadim ha tabiki ağrı acı oluyor ama yürüdükçe geçiyor birazda dayanmak gerekiyor o ayağa ilk kalkma tuvalete ilk oturma cidden zor değil rabbim doğum yapicaklar kolaylık versin rabbim herkesin evladını korusun sağlıcakla alsın herkes 😊😊