Emnok Merhaba hanımlar benim ilk gebeliğim şuan 11. Haftadayım kullanmam gerektiğini bilmiyordum okudum genelinizi zeytin yağı ve bio öil önermişsiniz bio yu kullanan ve memnun kalan hanımlar bana link atabilir mi bende o sayfadan alayım bide nasıl kullanacağımı nereleri kullanacağımıda bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Rhbclk Emnok ben Trendyoldan almıştım, karnınıza , kalçanıza ve göğüslerinize uygulayın banyodan sonra yoğun olarak nemlendirin , hayirli olsun bu arada
Brcnalprslnlblg Smyyblstr bol su iç ne yaparsan yap bol bol su. Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama ilk öğrendiğim andan itibaren başladım sürmeye şimdi 27 oldum bundan sonra nasıl olur bilemem ama güzel geldik bu zamana kadar çok su iç ama
Rhbclk Smyyblstr ben Smyyblstr bio-oil ilk zamanlarda kullanmaya başladım lakin hem kokusunu sevmedim hem de kıyafetlerimde biraktigi lekeleri arada onu sürüyorum şimdi Palmers çatlak kremi ve yine Palmersin yagini kullanıyorum 28. Haftadayım henuz çatlağım oluşmadı
D_deniz Smyyblstr Benimm gobegimdr hiç çatlağım yok fakat bacaklarımın kenarlarında çamaşır yerine doğru çizgi çizgi oluştu şimdi kullansam çatlak kremi faydası olur mu acabaa hakiki zeytin yağı ve aynisefali krem kullaniyorum nemlendirmek için
Acemi_annee1 Bio oil kaçıncı haftada kullanmaya başlanmalı sizce? Bir de hangi rengini tavsiye edersiniz ? 14+3 teyim ilk gebeligim henüz catlagim yok sizce şimdiden başlamalı miyim kullanmaya ve ne sıklıkla sürülmeli 🙃 kullanan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz rica etsem
Mucizem0825 Emineekyl allah razi olsun en cok kizim icin korkuyorum ona bisey olmasin bana yeter dun aksam testim pozitif cikti bekliyordum zaten 😔😢
Emineekyl Mucizem0825 korkmayın iyi olursunuz inşallah 🤲🏻 bol bol sıvı tüketin c vitamini tüketin Geçmiş olsun tekrardan
Mucizem0825 Emineekyl cok sukur ki iyiyim bebegim de iyiyi suan grip gibiyim sadece ama toparlandik cok sukur