Eylulannesi80 Günümü yatarak yada oturarak geçirmiyorum. Evimi temizliyorum cam siliyorum vs vs bu haftalarda bir sorun teşkil eder mi acaba? Yoruluyorum…
asyaninanneyim Eylulannesi80 33. Haftamda ev tasıdım dizdim yerleştirdim 34. Haftada 1 cm acılmam oldu 35. Haftamda 2 cm sonra doktora kulak asmayıp acılmamı ileletecek herşeyi yaptım vee 37+3 de normal dogum yaptım. Tamamen kişisel tercihimdi 😀
Hanife_ Eylulannesi80 arada dinlenerek yaparsanız sorun olmaz aralıksız yapmak zorlar bigunde herşeyi yaparsanız sonra acaba bise olcak mı diye vicdan azabı çekiyor insan
Nihanus Eylulannesi80 hiçte bir şey olmaz aksine iyi olur yatmaktansa 😅 yatarak zarar verirsiniz anca tabiii özel bir problem yok ise her şey normal ise.. Ben büyüm gün 21 aylık oğlumun peşindeyim oda benim peşimde tepemde hatta yuvarlanıp gidiyoruz üstüne birde çalışıyordum yeni çıktım izne. Tempo olmadan hayat yürümez gebelik hastalık değilki en güzeli sizin
Ece003 Eylulannesi80 sürekli işimi kendim yapıyorum 35oldum bu gün annem Covit oldu büyük temizliğide tek başıma yapıcam bu gidişle 🥲 benim hareketlim kısıtlanmadı hala eğilip kalka biliyorum ama çocuğumun boynuna kordon dolandı benden dolayı mı oldu acaba diye üzülüyorum
asellmom asyaninanneyim ay nasıl iş yaptın mesela hani dinlene dinlene mi yoksa baya kendini verdinmi işe Bir yerlere uzanmak ağır kaldırmak vs böyle şeyler yaptınmı bende 31 haftalığım 33. Haftada detaylı temizlik yapıp yavaş yavaş doğuma hazırlanmayı düşünüyordum düzenli yürüyüşler vs. Ne önerirsiniz bana? 😊
WOW Cam silmenizi kesinlikle önermem. Ani hareketler yapmadığınız ve ağırlık kaldırmadığınız sürece, kendinizi yormadan temizlik yapmanızda bir sakınca yok aksine egzersiz yerine geçecektir.
Eylulannesi80 WOW mutfak dolabından birşeyler alırken felan da yükseklere uzanıp almak daha kolay geliyor. Bunlar da zarar verir mi acaba ?
WOW Eylulannesi80 Eğer erken doğum veya düşük riskiniz yoksa kontrollü ve yavaş hareketlerle eğilmeniz veya yükseğe uzanmanız sorun teşkil etmez. Yine de kendinizi zorlamamaya dikkat edin. Aşırı hareketlerden kaçının.
asyaninanneyim asellmom canım ben unursamadım hic mutfak dolabı sildim uzanıp hep eğildim kalktım falan