Meyrammmm44 Arkadaşlar kaşıntım çok fazla bacaklarım yanıyor gibi ne önerirsiniz çok acil uyuyamıyorum göz patladı uykusuzluk tam bacaklarım karnım diekn gibi batıyor kaşınıyor yedi aylık hamileyim
290392 Meyrammmm44 ılık duş al canım istersen. Onun üstüne Ben bebek yağı yada hindistan cevizi yağı kullanıyorum başka türlü olmuyo. Elinde yoksa da bi vaselin yada krem sür
sehrengiz_8 Meyrammmm44 kaşıntı ihmale gelmez gebelik kolestazı olabilir acile gidip karaciğer enzimlerinize ve safra asidi değerlerinize baktırın
sanis Meyrammmm44 bende 2 aydır kaşınıyorum bütün kan tahlillerini yaptırdım karaciğer enzimleri kolestazn hepsi cok şükür temiz ama kaşıntım hic bir türlü geçmiyor doktorum bana excipial lipo %4 krem verdi sürüyorum o an yatistiriyor ama geri basliyor bende ne yapacagimi bilmiyorum
sehrengiz_8 Meyrammmm44 kan tahlili yaparsınız eğer değerler yüksek gelirse gebe polikliniğe sevk edilirsiniz.
Sena-54 Bendede asırı asırı kaşıntı oluyor, ben gece yatakta La Roche Posay lipikar vücut kremi var kaşıntı için asırı iyi geliyor, onu sürmediğim zamanlar uyuyamıyorum veya uykumdan uyanıyorum senin gibi😞
Esra1- İhmal etmeyip değerlerinize baktırın zira bacaklarım sırtım kollarım yara içinde kasinmaktan gebelik koleztazı çıktı.. ilaçla sakinleşti vücudum 🙏