KkkkBbbb Kızlar 12+3 olduk bugün. 4 gündür aşırı derece de midem yanıyor gece uyutmuyor istifra edecek gibi oluyorum. Bu kadar erken başlar mı mide yanması.?
Emine_eymen KkkkBbbb erken başlarmı bilmiyorum da ben ilk gebeliğimde buzdolabından direk soguk süt kutusunu kafama dikiyordum o rahatlatıyordu anladım nasıl Bi yanma oldugunu rabbim yardım etsin çok kötü oluyo banada olurdu hem kusacak gibi hemde öksürük olurdu🤦🥴
290392 KkkkBbbb başlar canım. 6 ay çektim onu. Az yemeye çalış mideni doldurma. Bide doktoruna söyle onun için ilaç veriyor.
KkkkBbbb Emine_eymen ewt zaten 1 haftadır uyutmayan öksürük var birde yanma çıktı gece kalkıp dolaptan soguk su içiyorum bu havada
Emine_eymen KkkkBbbb oluyo cnm maalesef doktora dediğim halde bana ilaç yani şurup vermemişti geceler zehir oluyordu 🤦😔
KkkkBbbb 290392 akşam 5 ten sonra yemk yemiyorum bile meyve çay hiç yormam midemi mormalde ağır şeyler de yemem demk erken başladı benimki. Salı günü gideceğim o zaman söylicem İnşaAllah
290392 KkkkBbbb ne kadar dikkat etsende o su içsende oluyor işte. Yemekten sonra hemen uzanma miden ağzına gelir hemen. Aşırı salçalı yemeklerde yapar. Asitli içecek içme. Sade soda içsen biraz geğirtirse seni rahatlarsın