Semaen Kızlar ben tam sağ kaburga altında hic durmadan hareket ediyor acaba neresi anlayamıyorum ayaklarımı kafasımı 😀
Bebeito Semaen bende sol tarafta his ediyorum ama hareketler az neden olabilir siz her dakka her saniyemi his ediyorsunuz
Ozgeonataydin Semaen ayakları olabilir bende 32+3 deyim sürekli oturunca göğsümün altına batıyor doktor bacakları orda o yüzden batıyor dedi ama bazen başı oluncada bata biliyor o yüzden bir ultrason şart ☺️ bizimki hep baş aşşağı durduğu için artık ayakları olduğuna kesin eminim 🤣
Semaen dilanayyildiz evet 😀 ayakları sanırım ya baş olsa bu kadar hareket edermiydi çünkü 29 da ayaklarıyla aşagıyı tekmeliyordu o tekmeler artık yoksa ozaman sag kaburga altında 😀 demektir
290392 Semaen bende sağ kaburgamda hissediyorum😂ordan mideme geçiyor 🤷🏻♀️ Gece daha kuduruklaştı sanki
dilanayyildiz Semaen benim tekme göbek deliğimin orada kaburgamın orası kabarıyor bazen bi hareketiyle ağrıyor anlamadım canım valla
290392 Semaen kontrole gittiğimde kafası aşağıdaydı.ayakları yukarıda. Ğöbeğimde hep sert bişey hissediyordum kafası sanmıştım. Poposuymuş meğerse😂
Asena17 Semaen valla öyle anlamadim yatiyom sağa sola vuruyor bazen de gobek deligin orda vuruyor hic durmuyor :D
Bendiyebiri Semaen şey gibi mi sanki karnımda deprem oluyor 😂😂 bende bu aralar çok oluyor o artık baya büyüdü galiba ne yapacağını şaşırdı farklı şeyler deniyor galiba diyorum 😁
Kubra-elada91 27.haftadayım 3,4 gundur vajınada surekli agrım var yasayan varmı .doktor normal dıyor ama asırı kolay bir hamilelik gecıren bana bu cok zor yurumem zorlastı sureklı o kısım agrıyor
Blge1 Kubra-elada91 benimde 29.haftada başladı aynı şikayetler yürüyemicwk gibi oluyorum duruyorum sonra hareket ediyorum tekrar iğne batması gibi
Kubra-elada91 Blge1 evett sanki gerilme gibi ama aksamları daha çok siz doktorunuza sordunuzmu kötu bişi sölemedi değilmi