Busra2013 Feranaydin doktor ıyı duı ama bana kılosu hep az gelıo en son 31 de gıttım 1600 gr 40 cmdi pazartesı kontrol gunum ınsallah 2 kıloyu bulmustur sızın ?
Feranaydin Busra2013 bende 34 +2 de gittim 47.5 cm boyu 2530 kg olmuş ama çok yiyomusun dersen toplamda 12 kg aldım meyve cok tüketiyorum özellikle muz bebeğe kilo aldırıyor
Ferda_33 Sibelblby bizde nar olduk hamdolsun Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşALLAH 🤲♥️
Busra2013 Feranaydin ben muz vs cok yıyom 21 kg aldım ben ama bebege gıtmıo 😂sen 31 de gıtmedınmı yada 28 de o zmn kılosu kactı ınsallah benımde gıttıgımde 2300 fln olmustur
Feranaydin Busra2013 bence olmuştur 1 ay öncesinde gittiğimde 1600lerdeydi aynıyız aslında senin gayet iyi gidiyor bence şimdi zaten ne yersek onlar yiyor birden alıyorlarmış🙂
Ebru_3804 Aslvrl 53 le hamile kaldım şimdi 30+2 deyim ve ve 78olmuşum yani doğuma kadar sumo olurum galiba😀
Busra2013 Feranaydin ınsallah 2 kg bulmustur valla cok korkuom az once gordum kadın 35 haftada bebek 2050 kg korktum benımjude oledır dıe
Ebru_3804 [silindi] geceleri resmen dolapta vurgun yapıyorum bazen eşim beni sürükliyerek çıkarır mutfaktan çerez meyve süt ürünleri yeşillikler etli yemekler gözümün önünde dans ediyor adeta zabbaha kadar🙈😀😋
[silindi] Ebru_3804 kizmi erkek mi ben 4 aya kadar midem berbatti hep,ilaclardan aldim o 4 kg da🤣 yavas yavas istahim aciliyo artik. Masallah saglikli dogsun insaallah🤭
Feranaydin Busra2013 yok yok hiç korkma hep güzel düşün sen ne kadar telaş stres yaparsan çocuğun da o kadar etkilenir bence herşey yolunda 🙂 ben stres yapıyım asıl normal yapmaya korkuyorum sezeryan düşünüyorum 😐