Melisakplnn dilansnmz boş kese işte içinde bebek olmuyor 6. Haftaya kadar bekleyip kürtaj olmuştum 🥺 çok zor bir dönemdi Allah yardımcım oldu cok sukur sejınde yardımcın olsun ❤️
dilansnmz Melisakplnn salı günü gidicem şu an tam 6 haftalık hamileyim kürtaj mı yapıyorlar kesin çok takıyorum kafaya belki de öyle bi şey yoktur inşallah .
Mavidunyamm Melisakplnn Herhangi bir belirtisi var mı yani doktora gitmeden de anlaşılır mı kanama vs.
Melisakplnn Mavidunyamm yok canım benim anlaşılmaz yani o gittikçe büyür ama boş kese olarak anlamı yok. Belirti falanda olmuyor aynı hamılelık gibi bulantı falan göğüs agrısı anca kürtak kendiliğinden düşmez
dilansnmz Mavidunyamm hayır daha söylemedi sadece herşeyden korkuyorum keseyi gördük salı günü kalp atışı için gideceğim.
dilansnmz tiniminihanim_ ilk 10 gün önce yaptırdım 1676 dı bi daha istemedi doktor keseyi gördüğü için
Mavidunyamm dilansnmz Stres yaparak kendinize ve bebeğinize zarar vermeyin lütfen. Bu günlerin tadını çıkarın hamilelik çok güzel bir mucize hep güzel düşünün Guzel şeyler olsun. 😍
Melisakplnn dilansnmz devlet hastanesin de oldum uyuşturmadılar çok kötüydü normalde uyuşturulrak yapılması lazımdı. Birçok hastame uyuşturuyor hıssetmıyorsun bile