Narmina95 Bende mide yanması Nefes alamama Sonraa Kalp çarpıntısı daha neler neler😩 sizde durumlar nasıl???
Zeytin20 Narmina95 32+1 deyim. Yarım kontrolüm var. Ağırlaştım oturup kalkmak zor oluyor. Midem hep bozuktu zaten yanma ağrı ilaçlar ağır geliyor. Ay bi doğuraydık hafiflicem gibi geliyor 🙈
Prenseslerimm_3 Narmina95 bende 32. Haftamdayım mide yanması son dönemde olmaya başladı bu yüzden hiçbişey yiyemiyorum sıkıntısı çok büyük bulantılar tekrar başa sardı günde en az 3 kere kusuyorum kendimi uykuya verdim gerçekten çok kötü geçiyor son dönem soğan yumurta süt yoğurt sarımsak aşırı kokuyor hiçbir yemek yapamıyorum yiyemiyorum da çıldırmak üzereyim gerçekten😞
Sedy Narmina95 Nefes almakta güçlük, hızlı kalp atışı, çabuk yorulma, uykuya dalamama vs vs..🤦🏻♀️ Sevgili kızım kafasıyla kaburgamı sıkıştırıyor birde sağolsun. Ama yinede mutluyuz😄
Lyll Mide yanması, kramplar, nefesim kesiliyor sürekli ve bugün çok fazla çarpıntım vardı🥺 bunlar daha bir kaçı
dilarakocc Yalancı kasılmalar başladı gece uyuyamama nefes alamama (bunun sayesinde horlama😂) belimde kalçamda ağrılar falan🤦🏻♀️ Bol bol hareket egzersiz yapmaya çalışıyorum plates topu alıcam bakalım
Narmina95 dilarakocc o yalancı kasılma bendede başladı bugn ilk defa sanki Karnımdan belime bir anlık ağrı girdi
Deletedmom5545 Çok fazla mide yanması Salatalık yiyince geçiyor ama Şurup var onun için ama tadınından içemiyorum Ya salatalık ya yoğurt veya soğuk süt içiyorum geçiyor
Blge1 Narmina95 33.haftadayız mide yanması kramplar yürüyememe el ayak şişmesi geceleri uyuyamama son güncellemeler bunlar bakalım daha neler olacak🤣
Cgdmaydn Blge1 benimde öyle mide yanması ayak şişmesi el şişmesi bir de ellerim kitleniyor sabahları parmaklarım açmakta zorluk yaşıyorum
Narmina95 Blge1 el ayak şişmesi 🤦🏻♀️sabah bir uyanıyorum parmaklarımı hareket ettiremiyorm geceleride kollarım çok uyuşuyor üstüne yattığım için heralde🥴
Blge1 Cgdmaydn evet sabahları benimde sanki ellerim daha bir şiş oluyor aç kapa yapıyorum bu şişlik doğuma kadar geçmicekmi ya önceden ayaklarım şişerdi yatınca ertesi güne inerdi şimdi tosun gibi oldu geçmiyo
Cgdmaydn Blge1 benim ayaklarım 35 36 olmuşlar 38 yani öyle şiş geçmiyorda ellerim çok kötü hissetmiyorum hiç bir şey
yarmagul Narmina95 karın sertliği hızlı kalp atımı mide yanması zaten beni maf etti insanı midesi uykusundan uyandırır mı ya☹️ Bel ağrısı mide bulantısı ve yanaklarım kızarıyor😅
Zeytin20 Narmina95 evet bende dönemiyorum sürekli bi oradan bi bu taraf dönüyorum dalamıyorum. Kızım yattığım tarafa baskı kuruyor sürekli hareket hali uykuda.
yarmagul Narmina95 ozaman korkmamıza gerek yok herkeste böyle oluyo demekki kaç gündür korkuyodum valla
Kubra-elada91 Haftam asırı vajına agrısı yurumemi zorlastırıyor sanki iç bölgesi agrıyor .kemikler gibi sizede oluyormu
Ayzen91 Kubra-elada91 bu bende de cok fazla oluyor 24. 25 . Haftadan berı resmen su an 35. Haftamdayım ve boyle bı batam yok dr bana magnezyum verdı ama pek bı etkısı goremedım 😒
Kubra-elada91 Narmina95 bendee gercekteb supeer bnzetme o durumdayım gercekten 😔😔ne zaman gecıcek acaba cok zorlastırdı hamileliğimde kusmadım bile bu ne zormuş
Narmina95 Kubra-elada91 ben ilk 3ay cok zor geçirdim hamileliğimi Mide bulanıtısı kusma Nefes alamama resmen gecelerim balkonda geçiyordu dualar okuyordum sonra kendime geliyordum şmdi yine mide bulantılarım falan geri geldi.Sağ Salim kucagımza alsakta hepimiz☹️🤲🏻