Gul27- Kızlar 37 haftalıgım kozalak şurubu kullanan varmı öksürgü kestirir mi öksürük için neler yaptınız tavsıyelerınızı yazarmısınız her yolu denedım kesılmedı bır turlu
MihrimahVeAnnesiii Gul27- kayınvalidem yapıp satıyor hatta bize de içirir sürekli bir deneyin bence faydalı olabilir
Deletedmom154 Gul27- denedim faydasını görmüştüm ama sarımsağı ezip sütle kaynatıp için sarımsağı yemiştim buda yarayışlı olmuştu
charlottececi Gul27- gebeyken kullanmayın, kullanacaksaniz da doktorunuza sorun. Allerjen bir sey kozalak. Dogumunuz yaklasmis baska bir problem olmasin 🙏🏻 Kayinvalidem kullandi bu arada gecmeyen oksurugu gecti. Esimde çam alerjisi var oksurugu olmasina ragmen almadik. İyi bir sey yaparken daha kotusune sebep olmamak icin ☺️ Cok gecmis olsun ☺️
Minnaksercecik Gul27- hakiki zeytinyagi içine sarımsak doğra onu beklet bir süre gece yatmadan ayak tabanına sür poşetle çorap giy yat uyu sabaha Allah’ın izniyle birşeyin kalmaz
Gul27- Deletedmom154 sarımsaklı sutte yaptım karaturp ıle bal lımon sko içiyorum tursu suyu neler neler yapmadım ko ama bır turlu gecmıyor tamamen dogumada az kaldı o yuzden bır an once gecmesını saglamaya calısıyorum ama olmuyor
Gul27- charlottececi suan grbe ıken zararlımı olur dıyorsun canım nerde satılıyor pekı eczanelerde olurmu
charlottececi Gul27- eczanede olmuyo da aktarlarda var. Kozalak baya kuvvetli bir sey. İhlamur bile icmemi onermiyor doktorum. Kozalaga asla izin vermez bence 😂 sadece zencefil cayini ic demisti bana. Ayrica ilaclar da bitkilerden yapiliyor. Oyle dusunebilirsiniz. Bence kullanmayın yine de siz bilirsiniz tabi ☺️
MihrimahVeAnnesiii Gul27- Yarım çay bardağı kadar içiyorum doktor bir sakinca görmedi abartilmadigi sürece
Gul27- charlottececi dogyma gırcegım ıcın korkutorum öksürügümden canın o yuzden be yaptıysan gecmedı sınırlerım bozuldu artık rrken dogum rıskımde var haftaya her han her şekılde dogumum gerceklesebılır normalmı sezeryanmı oda bellı degıl sezeryan olursa eger ondan korkuyorum herhangı bır sorun olur dıye
Minnaksercecik Gul27- inşallah cnm Allah şifalar versin haber ver bakalım herkese söylüyorum deneyenlerin çoğu geçti diyor
elifaliunaldi Gul27- Ihlamur derim kesinlikle, ben covid değil, soğuk algınlığı oldum, öksürük fenaydı, ıhlamur ictim bı sabah bı akşam, çok geçmiş olsun
Temmuzannesii28 MihrimahVeAnnesiii bir şey sorucam size evde kozalak şurubu var bir senelik ama hiç açılmamış içsem kullansam bi şey olur mu ?
Zeynepensar Covid olmadım çok şükür ama bronşit hastasıyım bu sene 3. Kez oldum bronşit normalde senede 1 olurum 1 ve 2 yi kozalak surubu ile geçirdim 3. Baya inatcıydı kekik yagını kaynar suyun içine damlattım soludum baya fayda etti suan 31 haftalıgım cok şükür bende sıkıntı olmadı ama kımseye iç diyemem bu vebalı alamam
MihrimahVeAnnesiii Temmuzannesii28 Ya o kadarını bilemiyorum ama hiç açılmamış ve güneşe maruz kalmadıysa sorun olmaz kokusu ve tadından hemen anlarsınız zaten
Temmuzannesii28 MihrimahVeAnnesiii çok teşekkür ederim hiç açılmadı güneşte görmedi bi deneyeyim o zaman 🌸