minigimiz Kızlar iğneyi göbekten yapıyorum bı sağ bır sol olarak ama her yer morardı bu normal mı sizinde öyle mi yoksa ben mi yanlış vuruyorum anlamadım
Ceren_01 minigimiz Morarıyor malesef ama çok aşırı bir morarma varsa bi hemşireden yardım alın nasıl vuracağını konusunda
seemanur_coban1 minigimiz 6 aydır sadece kollarımdan vuruyorum bnmde sürekli mosmor iğne kısa oldugu için normal demişti bi hemşire me kdar doğru bende bilemicem
Gamze46 minigimiz Vurduğun yerlerde şişlik veyada beze olmuyorsa korkma canım bende kullanıyorum sadece ben kollarımdan vuruyorum kollarım nokta nokta morluklar var doktor normal herkeste olabiliyor dedi dediğim gibi şişme ve beze olmuyorsa sıkıntı yok canım
Fdnlkmn minigimiz ben de yapıyorum günde 12 saat arayla iki tane.canim morarması normal kılcal damarlara denk geliyor ama iğnenin havasını al önce ve enjekte ederken çok yavaş sık daha az acır bi ihtimal de morarma olmuyor.ben şimdi bacaktan yapıyorum başından beri göbekte de bacakta da morluk oldu bazen sadece iğneyi soktuğum yerde küçük bi iz oluyo morluk olmuyor o an damara denk gelmesiyle alakalı
Yengecc33 Canım ben ilk başlarda eşime koldan vurduruyordum. Sonra göbeğe geçtik. Kollarım mosmor. Karnım da morardı. Sonra kendim vurmaya başladım. Kendi canın olunca yavaş ve dikkatli davrandığından mı bilmiyorum ama, kendim yaptığımdan beri morarmadı.
minigimiz Yengecc33 kendım yapıyorum göbekten ama hep korkarak yavaşça yapıyorum bazen dona kalıyorum agrıyor ya
Ceren_01 minigimiz Geçiyor zaten cnm vurmayı bıraktığında benim karnım mosmordu şuan kollarıma geçtim başta kollar da morardı ama şuan morarmıyor
Ebruuuusalman minigimiz benimde ayaklarm oleydi internette sey okumustum igneyinyapmadan once bi iki.tik tik vurunca havasini almis oluonuz o zaman morarmio cok sukur kollarmda ole asiri morluk olmuyor suanda
Juniorrose Ayıma kadar karından yaptım, özellikle ilacı yavaş vermeye dikkat ettim, çok fazla morarmadım. 5. Aydan sonra damarlarımız deri üstünden bayağı belirgin oluyor dikkat edip damara denk getirmemeye çalışın. 2 aydır bacaklarımdan yapıyorum böyle çok daha rahat yine damara denk getirmiyorum ve yavaş veriyorum. Ayrıca iğneyi batırınca hafif pistonu geriye çekip bakabilirsiniz kan çektiyse oraya vurmayın 😉
SusamTanecigi minigimiz bende yapıyorum son iğnelerim hep göbekten yaptım az az oldu ama dediğiniz gibi çok morluk olmadı havasını alıyorum iğnenin yapacağım yeri parmağımla sıkıştırıp alkollü pamuk ile temizliyorum sonra dik şekilde yavaş batırıp veriyorum sonra oraya alkollü pamuğu koyuyorum o ovalamiyorum hiçbir şekilde de bisey olmuyor
Umutduru minigimiz ben de dün başladım eşim vuruyor iğneyi.Sadece igneyi vurduktan bi 10 sn kadar sonra yanma oluyor bende bilmiyorum normal mi acaba biz göbekten başladik
minigimiz ebruk1994 kanımda pıhtılaşma var hamılelıklerımde ya düşük oluyor yada kanama oluyor bunyüzden başladım
melekkizim_00 minigimiz olabildiğince yavaş enjekte edersen daha az moraracaktır vurduğun denk geldiği yerde çok önemli özellikle kolda
OzgeSvr minigimiz koldan yapın ben koldan yapıyorum iki hamileliğimde de hem daha az acıyor hem daha az mıorarıyor