Tugbasimay Kızlar çalışan anneler için doğum parası alıyoruz ya. Diyelimki 23.hafta zorunlu erken dogum yaptım ve bebegım malesef kaybetım. Böyle bir durumda dogum parası almaya hala hak kazanılıyor mu? Basına gelen varmı acaba?
Tugbasimay Hayr kaybetmedim fakat hastane masrafları cok agır. Hastanede yatıyorum suan. Rısklı gebelık. Onu karsılarmı acaba öle bı durumda dıye merak ettım. Cok zor hı durum. Allh kımseye vermesin 😢
Tugbasimay Cemrreedemirci devlet hastanesine kalsaydım coktan bebegı alıyorlardı. Allahtan doktorum çok ıyı bu haftaya kdr geldık. Insallh rabbım nasip ederse bırwz daha durur..
Cemrreedemirci Tugbasimay devlet hastanesiyle alakası yok doktorla alakası var. Ücreti ağır demişsiniz doğum parası ölü doğum vs başlık bı hayli üzücü olduğu için hatırlattım.
miranbeyinmothersi Tugbasimay canım sağ doğan bebeklerfr hak kazanılır. Ama riskliyse başka bişeyi düşünme borç edin harç edin yaşatın o cocuğu. Bende evi arabası olmayan biriyim ama dilenir genede hangisi iyiyse o doktorda kalırdım. Zaten riskli grbelik suan maddiyatı hiç düşünme manivayata yönelip duanı eksik etme rabbim size bağışlason