Fdemir60 Kızlar bebeğe kilo aldırıp kendimiz nasıl fazla kilo almadan kilomuzu koruruz yardım eder misiniz neler yiyip içiyim nelere dikkat eğitim 60 ile hamile kaldım şuan 64 65 olmuşum 22+4
Nihanus Fdemir60 75 gibi doğum yaparsınız muhtemelen tam kilo alınacak döneme girmişsiniz bende aynı gidiyordum sizinle 34 olcak şimdi 75e yakın 😅🤣
rkyycbnn Su an ki kilon gayet normal fazla degil bol bol sıvı meyve sebze fazla kilo almazsın ama kişinin vücüdüna göre de degişiyor kilo alımı 😁
Fdemir60 rkyycbnn ya psikolojim bozuldu doğuma kadar napacağım diye bide bu ara Abur cümbür ve hamur işine çok dadandım
Fdemir60 rkyycbnn mesela 65 gibi durmuyorum hiç sanki aynı eski halim gibi ama tartıda ağır basıyorum 😂😂😂
rkyycbnn Fdemir60 😂 ben de hamileyken fazla alma taş cstlasa 10 kilo ama dogumdan sonra alıyom bne 😁 bakalım bu sefer nasıl olacak umarım fazla almam
rkyycbnn Fdemir60 belki bebege kilo oluyordur 😂genelde son haftalarda bebek kilo alıyomuş öyle biliyorum
Hilaldnz Ben 46 ile hamile kaldım şuan 37 haftam doldu 58-59 kiloyum ☺️ şükür bebisim de gayet iyi .. inşallah sonrasında da korurum kilomu çünkü eskiden baya zayiftim ve aldığım için herkes çok beğeniyor bu halimi.
Hilaldnz Fdemir60 Valla meyve bol bol yedim . Canım ne çekse eşim sağolsun hemen önüme getirdi . Dediğim gibi kaşar peyniri çok iyi geliyor .. bebek için tabi. Ama çok da hani almiyim diye uğraşmadım açıkçası .🙂 Biraz da yapı meselesi galiba .
Nihanus Fdemir60 21 aylık birde oğlum var aynı şekilde doğum sonrası vermiştim valla şak diye veriliyor boşver ye 🤣