Aysegulunlu Balat or ahayim hastanesinde doğum yapmıştım hastane personeline kadar herşeyden memnun kaldım. Hem diğer hastaneye göre daha uygun burası.
Bktece Fatos39 ali ekiz Ataköy de yeri ben detaylı ultrason icin gittim cok memnun kaldim ama perinatolog olarak yorumlari cok iyi olan bir doktor
Esde Fatos39 Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesi ek bina daki bayan doktor da çok iyi oraya da gidebilirsiniz
Fatos39 Aysegulunlu Mehmet Aygün galiba Balat ta yok arama yaptım Beşiktaş fulya özel kilinik çıktı siz orda muane oldunuz? Siz muane olduğunuz da ücret nedir ? Doğumda balattami gerçekleşti?
Aysegulunlu Fatos39 balatta salı Perşembe günleri var. Arayıp randevu alabilirsiniz. Ben ikinci gebeligime ilk önümüzdeki salı günü gideceğim.
Aysegulunlu Fatos39 geçen hafta arkadaşım gitti. Çevremdeki herkes ona gitti artık aile doktorumuz oldu 😀 eminim orada var.
sheyda1991 Fatos39 850 tl idi tekil gebelik için. Telefondan direkt dönüş yapıyorlar bilgi alabilirsiniz ikiz gebelik için. Ama ben iki yerle görüşmüştüm. Birisi de florya medical park ali gedikbaşı idi. O tekil gebelikte 650, ikiz gebelik 1100 gibi bir rakam vermişti.
Mutlubirhamis Fatos39 Ataköy Towers Ali Ekiz. Kesinlikle tavsiye ederim. Alanında uzman, ilgili, çok sevecen bir doktor. İkili test için geçen hafta gitmiştim çok memnun kaldım. Fiyatı 800tl idi ama bence değer.
Nessozz Fatos39 fehmi yazıcıoğlu çok iyiymiş ben de 2 şubatta gideceğim. Kağıthane de. Bir de Ali Ekiz’i duydum. Araştırın isterseniz.
Sweetbabyy Fatos39 Ben gidiyorum detaylı ultrasonumu da orda yaptırdım her ayda alev hocaya muayne oluyorum