Nusya317 Merabalar acaba aranızda benim gibi 3 aylık düşük tehdidi yaşayan var mı 😞 sürekli kanama iğne ilaç kullanmak zorundayım atlatan arkdaşlr var mı
Vesife Nusya317 şöyle söyleyim 7.haftadan beri düşuk tehlikem vr şimdi 8 aylık olduk hala ağrılarım devam ediyor 8 aydır yatarak geçiyo halada yatmaya devam yani tutunacak bebek tutunur Allah gönlüne gòre versin ha bnm kanamam olmadı ama düşük riskim hiç geçmedi
sgok Nusya317 11-12.haftalarda kanamam başladı 2ay kanamam sürdü yatarak geçirdikm kalkmam yasaktı kanama alanım kapandı simdi ufak ufak ayaklanabilirsin ginlük hayatına cok aktif olmamak sartıyla devam edebilirsin dedi sabret geçiyormuş hic geçmeyecek gibi gelmişti. Şimdi 22+2yim
Nusya317 Vesife evet aylar sonra 8 aylık olarak dönüş yapıyorum umarım sağlıkla kucagına almışsındır bebişini benimde hala yatarak geçiyor . Bana süreci anlatıe mısın
advice Nusya317 ben de 7+5′im ve 3-4 gün önce hafif hafif genital bölgemin üstünde sanki rahimde bebegin oldugu yerde 3-4 kere agrım oldu geçti ama o zamandan sonra olmadı. eğer öyle bir şey olsaydı düşük tehdidi vs, devam eder miydi sizce bu agrılar?
Nusya317 advice advice benim yaşadıgım çok agır kanamalarda açıkcası o agrılar bebek büyüdügü içinde olabilir doktorum öyle demişti ama tabi sizin doktorunuz ne diyecek oda önemli
Nusya317 sgok evet 16 dan sonra olmuyor 🥹 benim 16 da bitmişti umarım seninde daha hiç olmaz ama dikkat et sonrada erken dogum diyor doktorlar en azından benim mi öyle dedi 🥲
sgok Nusya317 bana da öyle dedi direnç artışı olduğu için tansiyonuna dikkat et tetikler dedi ama alttan muayenede erken dogumluk durumun yok demisti sağlıkla zamanlıca alalım kucagımıza insallah