Annecann Kızlar gebelikte enfeksiyon için fixef 400 mg kullanan oldu mu kullanılabilir mi? Aile hekimi yazdı o yüzden korkuyorum. Doktoruna sorabilecek olan varsa sorarsa da çok dua ederim. 20 haftalık hamileyim bu arada
FeriDee Annecann bende geçen hafta enfeksiyon var dedi kadın doğum dr u. Toz yazdı hamileler kullanabilir diye. O ilacı duymadım bilgisi olan vardır mutlaka
Gamzeli_anne_ Annecann Sağlık ocağı ndaki doktorda sonucta bi doktor bendede enfeksiyon var banada verdi kullandim geçti cnm doktor seni tehlikeye atcak bi ilac vermez korkmana gerek yok
marsel_ve_annesi Annecann canım bende 2hafta once tahlil yaptırdım enfeksiyon vardı Ben özel hastaneye gidiyorum doktorum monurol saşe yazdı gece yatmadan once bir bardak suda karıştırıp içtim o kadar çokta iyi geldi Hep sarı akıntım vardı şuan baay kesildi
Annecann Gamzeli_anne_ aynı ilacı mı kullandınız. Tabiki o da doktor ama o gün bi dalgındı her şeyi yanlış ve eksik yaptı
Gamzeli_anne_ Annecann Yok ben toz kullandım canım eğer o kadar dusundurduyse seni kullanma kontrolunde doktoruna danış burda icerigini de soylesem ne olacağını bilemem farkli bise olur